Barça Lassa – Monbus Obradoiro: Festival ofensiu per continuar el moment dolç (102-58)

Barça Lassa – Monbus Obradoiro: Festival ofensiu per continuar el moment dolç (102-58)

Els de Sito Alonso s’exhibeixen al Palau Blaugrana en una gran actuació de tot l’equip; Oriola i Heurtel amb 19 i 14 punts han estats els màxims anotadors del matx

El Barça Lassa de bàsquet segueix intractable. Aquest diumenge ha tornat a exhibir-se al Palau Blaugrana després de superar amb molta claredat a Monbus Obradoiro en la quarta jornada de la Lliga Endesa (102-58). En una actuació coral de tot l’equip i en un festival ofensiu els blaugranes no han donat cap opció a un rival que s’ha vist totalment superat. Oriola i Heurtel amb 19 i 14 punts cadascú han estat els màxims anotadors.

El Barça Lassa ha confirmat les bones sensacions en aquest inici de temporada i després de superar amb bona nota la prova de foc de l’inici de l’Eurolliga davant el Panathinaikos, els blaugranes han superat amb escreix al conjunt gallec. Un inici fulgurant de 6-0 amb Hanga com a protagonista des del tir exterior ha deixat entreveure com aniria el partit. Perquè el tir exterior ha fet molt de mal als gallecs. S’apuntava Oriola i també Pau Ribas. Tot i això, ha despertat Obradoiro i ha aconseguit igualar el xoc  (15-12, min 7) a través de Thomas i Radovic.

Exhibició des del triple

En un duel molt elèctric i amb atacs molt ràpids el Barça ha sabut anotar sense aturador. Hanga, Koponen i Oriola seguien anotant des del triple, també Navarro. I és que els de Sito estaven imparables des del tir exterior amb un 53% d’encert. Però és que, a més, la velocitat de Pressey i les seves internades servien per desordenar el conjunt de Moncho Fernández. Els blaugranes estaven destrossant als gallecs durant el segon període amb un parcial de 21-1.

Atents en el rebot defensiu i ofensiu s’anticipaven sota el taulell els blaugranes que no donaven cap treva a un Obradoiro totalment desesperat i superat abans del descans (49-22). I és que els blaugranes només els han deixat anotar set punts en el segon període.

El pas pels vestidors ha activat els gallecs que han retallat diferències amb un parcial d’1-9, però ràpidament ha replicat el Barça. Seguien anotant des de la línia de 6.75 els de Sito Alonso, atents en defensa construïen també situacions d’atacs amb facilitat. Ha estat una actuació coral. Perquè cadascú ha posat el seu gra de sorra. Navarro ha tret a passejar el seu canell – 10 punts- i Tomic ha recuperat la seva versió. D’aquesta manera, no era d’estranyar que els blaugranes doblessin el resultat en el tercer quart (80-39, min 30).

El partit ja estaria sentenciat però els blaugranes no han abaixat la guàrdia i han seguit exhibint-se. Perquè el públic del Palau Blaugrana gaudia amb el joc de l’equip. Heurtel i Oriola, dels millors del partit han rematat l’actuació blaugrana que han tornat a superar els 100 punts per segon partit consecutiu en Lliga al Palau, sense oblidar els 98 que va endollar al Panathinaikos divendres passat en el debut europeu. Des de la temporada 2009/10 que els blaugranes no aconseguien encadenar dos partits consecutius anotant més de 100 punts en Lliga al Palau. El Barça Lassa viu un moment dolç i ho demostra a la pista. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut