FC Barcelona Lassa - Recoletas At. Valladolid: Victòria treballada per continuar líders (39-25)

Els blaugranes sumen el seu triomf consecutiu número 128 a la Lliga Asobal

El Barça Lassa ha sumat aquest dimecres contra el Recoletas At. Valladolid la seva setena victòria en set jornades de Lliga Asobal. Aquesta victòria també suposa el triomf consecutiu número 128 en aquesta competició. Valero Rivera ha sumat el seu partit número 200 a la Lliga Asobal.

El partit ha estat un intercanvi de cops entre els dos equips, fins que al minut 15 de la primera part grans aturades del porter Ristovski han permès al Barça Lassa obrir una petita escletxa al marcador (15-10). Els gols al contracop d'Ariño i Aleix Gómez han dut el Barça a tenir un avantatge de vuit gols al descans (18-10).

Partit controlat a la segona meitat

A la represa el joc s’ha estabilitzat i l’equip de Xavi Pascual ha aconseguit mantenir en tot moment la renda entre els 7 i els 10 gols de diferència, amb l’de les grans intervencions del porter i l’empenta en atac de Víctor Tomás, Ariño i Aleix Gómez. Al tram final l’avantatge blaugrana ha augmentat i el resultat definitiu ha estat un contundent 39-25. Inici immaculat del Barça a la Lliga.