Suport absolut a les institucions democràtiques de Catalunya escollides pels seus ciutadans

Suport absolut a les institucions democràtiques de Catalunya escollides pels seus ciutadans

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, ha fet una declaració institucional sobre la situació que viu Catalunya i que reproduïm de manera íntegra

Tot i no estar inicialment previst, Josep Maria Bartomeu ha comparegut abans del cinquè punt de l'ordre del dia, el primer de la sessió vespertina de l'Assemblea de Socis Compromissaris, per realitzar una declaració institucional sobre la situació que viu Catalunya davant de l'aplicació de l'article 155.

“Abans de reprendre l’ordre del dia, permeteu-me que faci un esment arran de les novetats sobre la situació que viu Catalunya.

El Barça sempre ha estat al costat del poble de Catalunya i de les seves institucions. Així que avui, davant de l’aplicació de l’article 155, hem de reiterar el nostre suport absolut a les institucions democràtiques de Catalunya escollides pels seus ciutadans.

També volem expressar el nostre suport i solidaritat a tots els estaments afectats i als mitjans de comunicació públics.

Ara més que mai, cal serenor. Qualsevol reacció ha de ser cívica i pacífica. També al Camp Nou.

I ara més que mai, insistim en la nostra aposta pel diàleg com a única via possible per trobar una solució a la situació que viu Catalunya.”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut