BM Logronyo La Rioja - FC Barcelona Lassa: El líder segueix sumant des de la defensa (25-32)

BM Logronyo La Rioja - FC Barcelona Lassa: El líder segueix sumant des de la defensa (25-32)

Els blaugranes sumen el triomf número 127 a la Lliga Asobal després d’imposar-se de forma clara en un partit de menys a més per part dels barcelonistes

Sisena victòria del Barça Lassa en sis jornades a la Lliga Asobal. Els homes de Xavi Pascual es mantenen invictes a la competició domèstica i encadenen 127 partits sense conèixer la derrota després de superar el BM Logronyo La Rioja per 25-32. Els blaugranes han fet un partit de menys a més i en què ha destacat l'actuació de rècord de Pérez de Vargas, amb un 52% d’encert sota pals i 5 gols amb un 100% d’efectivitat en tirs de porteria a porteria, i Jure Dolenec amb un 7/7 en tirs a porteria.

El Barça Lassa ha començat liderant els primers compassos del partit, mostrant-se més encertat de cara a porteria i amb un encertat Ristovski sota pals. Tot i així, el BM Logronyo La Rioja s’ha sobreposat a aquest inici a base de gols i ha arribat a tenir dos gols de renta.

Els homes de Xavi Pascual han augmentat la intensitat defensiva. Un fet que els ha permès igualar el marcador i capgirar-lo. A partir de llavors, els barcelonistes ja han liderat el partit i han marxat al descans amb el 14-17 que suposava la màxima diferència fins al moment.

La defensa com a punt de partida

A la represa, el Barça Lassa ha pogut ampliar l’avantatge de manera progressiva amb un encertat Pérez de Vargas i una bona defensa. El mateix porter ha pogut marcar cinc gols de camp a camp i ha permès la sortida al contracop de l’equip dirigit per Xavi Pascual. D’aquesta manera, els barcelonistes han tingut un final de partit còmode amb avantatges que s’apropaven als deu gols.

En els darrers minuts, el Barça Lassa ha arribat a guanyar de vuit gols i amb l’encert ofensiu de Dolenec i de Pérez de Vargas sota pals ha certificat el sisè triomf del curs. La propera cita dels homes de Xavi Pascual serà aquest dissabte a la pista de l’HC Vardar (17.30 hores), en el partit corresponent a la fase de grups de la VELUX EHF Champions League. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut