Local

Sense treva a la Ciutat Esportiva

Els de Valverde s’exerciten aquest dijous amb els disponibles del primer equip en un entrenament en què han participat els jugadors del B Morer, Santi Bueno, Moisés i Araujo, així com també Peña, del Juvenil A

La quantitat de partits que ha de disputar el FC Barcelona fins a la propera aturada obliga els de Valverde a no aturar-se a la Ciutat Esportiva. D’aquesta manera, després de guanyar a l’Olympiacos aquest dimecres al Camp Nou (3-1) i fer un pas important per a la classificació per als vuitens de final de la Lliga de Campions, els disponibles del primer equip s’han exercitat a al camp número 3. Una sessió que ha servit de recuperació per als jugadors titulars i en què s’ha pogut veure Arda Turan fent treball amb el grup.

Valverde també ha pogut comptar a l’entrenament amb Morer, Santi Bueno, Moisés i Samu Araujo, del Barça B, i Iñaki Peña, del Juvenil A. I és que el primer equip i el Barça B s’han exercitat al camp 3 i camp 2 respectivament i abans de començar la sessió s’han pogut saludar tots dos equips, així com també Valverde i Gerard López, mostra de la sintonia i proximitat que hi ha entre tots dos conjunts.

L’entrenament que s’ha realitzat sota una intensa pluja ha servit per començar a canviar el xip europeu pel de la Lliga. I és que aquest dissabte el Màlaga visita el Camp Nou (20.45 hores, beIN LaLiga) Un rival que tot i estar a la part baixa arriba amb urgències de puntuar i, a més, els precedents els últims anys mostren que sempre ha estat un equip que ha costat molt als blaugranes. L’equip es tornarà a exercitar aquest divendres a la tarda a la Ciutat Esportiva i abans de la sessió Ernesto Valverde atendrà els mitjans en la roda de premsa prèvia al duel.

Més notícies aquí