El primer equip ja se centra en San Mamés

El primer equip ja se centra en San Mamés

Valverde ha reunit gairebé tota la plantilla –excepte els lesionats– per primera vegada aquesta setmana per començar a preparar el partit contra l’Athletic Club

El FC Barcelona ja comença a preparar el duel d’aquest dissabte davant l’Athletic Club a San Mamés. Després de l’estrena a la Copa davant el Múrcia amb victòria (0-3), els blaugranes ja se centren en la Lliga, competició de la qual van líders, i no volen perdre pistonada. Valverde ha pogut dirigir aquest dijous al matí la primera sessió de la setmana amb tots els jugadors disponibles després de donar descans als que no van estar convocats a la Copa i als que sí que ho van estar, però que van descansar aquest dimecres. La sessió s’ha realitzat al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva, i els jugadors l’han dut a terme amb la nova pilota d’hivern, de color groc, fet habitual en aquestes dates.

Visitar San Mamés sempre implica dificultat, i als barcelonistes, tot i que en els últims anys hi han tret bons resultats a la Lliga, el cert és que sempre els ha costat. A més, el partit tindrà un component emotiu especial pel retorn de Valverde a la que va ser casa seva. L’equip es tornarà a exercitar aquest divendres a la tarda en l’última sessió preparatòria abans del duel. Abans, Valverde atendrà els mitjans en roda de premsa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut