Juvenil A – Girona FC: Golejada blaugrana que val un liderat (3-0)

Els homes de Gabri Garcia han superat amb claredat i contundència als gironins per avançar-los en la classificació i liderar la Divisió d’Honor amb 17 punts

Gran victòria de prestigi del Juvenil A blaugrana davant el Girona (3-0) gràcies als gols de Kike Delgado, Collado i Juan Fernández. Els de Gabri Garcia són líders en solitari gràcies a aquest gran triomf davant l’equip que fins ara liderava la Divisió d’Honor Juvenil. Els culers sumen 17 punts i avancen al Girona, que situa amb 16.

El primer temps ha començat de la millor manera possible per als blaugranes: Als 50 segons de joc, contra rapidíssima dels culers, Juan Fernández que assisteix a la perfecció a Kike Delgado i l’11’ blaugrana que anota en l’un contra un davant Torra per situar l’1-0. Un gol matiner que ha motivat encara més als locals, que han dominat el primer temps controlant la possessió de pilota i arribant amb perill a la porteria contrària.

Els culers han seguit arribant i Riqui Puig ha tingut el segon amb un xut que ha marxat fregant al pal després d’una gran assistència de Kike des de l’esquerra (minut 18). El premi a la insistència ha arribat de nou des de la banda esquerra. Bona centrada d’Alfonso i Collado, amb un gran remat de cap, connecta amb contundència per anotar el segon (2-0, minut 36). Just abans del descans, el propi Collado ha tingut opció d’ampliar el marcador després d’una gran acció col·lectiva, però el seu bon xut l’ha enviat a córner Torra amb una espectacular aturada per marxar al descans amb un 2-0.

Ja a la segona meitat, els culers ho han seguit intentant, i una gran acció al contracop després d’una bona sortida de pilota, ha estat Delgado a punt d’aprofitar-la per marcar el tercer, però el seu xut s’ha estavellat al lateral de la xarxa (minut 69).  Només sis minuts després, una gran passada a l’espai de Riqui ha permès a Juan Fernández plantar-se sol davant el porter, i el ‘9’ barcelonista no ha fallat per situar el 3-0 definitiu (minut 75). Finalment, triomf importantíssim blaugrana per liderar en solitari la classificació.