FC Barcelona Lassa – CH Palafrugell: Triomf solvent en l’estrena al Palau de l’OK Lliga (7-1)

Els d’Edu Castro remunten el gol inicial dels visitants per vèncer còmodament un CH Palafrugell que ha anat de més a menys

El FC Barcelona Lassa s’ha imposat amb claredat al CH Palafrugell (7-1) en la segona jornada de l’OK Lliga. L’enfrontament ha estat marcat per una nova remuntada barcelonista. Els d’Edu Castro, vigents campions de la competició, han rebut el conjunt gironí en un duel inèdit a la Lliga. Els del Baix Empordà, club que ha ascendit aquest mateix any a la màxima categoria de l’hoquei patins, ha claudicat davant un FC Barcelona molt superior que ha golejat per mitjà de Barroso (2), Matías Pascual, Pablo Álvarez (2), Alabart i Sergi Panadero. A més, a l’inici del matx l’equip blaugrana ha brindat la Supercopa d’Espanya aconseguida el passat 3 d’octubre en vèncer el Voltregà.

La perseverança culer té premi a la primera meitat

Com va succeir a Astúries, els blaugranes han començat l’enfrontament davant el rival per darrere al marcador. En aquest cas, ha estat Aldrich qui, amb un tir des de la llarga distància a prop del mig del camp, ha batut Sergi Fernàndez ( 0-1, minut 15) quan semblava que seria l’equip barcelonista el que estrenaria el marcador.

El FC Barcelona no ha defallit en cap moment tot i les grans aturades del porter visitant. Tant Marc Gual, en dues ocasions, com Pablo Álvarez i Alabart han provat sense fortuna perforar la porteria del conjunt gironí. No seria fins al minut 18 que la perseverança blaugrana obtindria premi. Xavi Barroso, després d’una sèrie de rebots a l’àrea rival, aconseguiria marcar per empatar el partit (1-1).

Amb l’empat culer, l’equip visitant s’ha replegat intentant conservar el resultat i provant tirs llunyans per sorprendre Sergi Fernández. Tot i l’actitud defensiva del Palafrugell, el FC Barcelona Lassa ha premut l’accelerador i, mitjançant Matías Pascual (2-1, min 19) i una altra vegada Barroso, ha culminat una bona contra després d’una pèrdua visitant a l’àrea barcelonista (3-1, min 20).

Els blaugranes rematen la feina a la sortida de vestidors

L’inici de la segona part ha seguit la mateixa línia que la primera. En aquest cas, ha estat gràcies a un Pablo Álvarez determinant a l’àrea petita amb dues jugades de mèrit gairebé consecutives. La primera, culminant una gran acció individual (4-1, min 27), i la segona, finalitzant una gran jugada col·lectiva (5-1, min 28).

A l’equador del segon temps Alabart posaria el 6-1 a l’electrònic després d’un tir creuat al qual no arribaria el porter visitant (6-1, min 36), i Panadero, a les acaballes del partit, remataria totalment desmarcat al fons de la xarxa (7-1, min 46). Tot i la golejada, l’arquer del conjunt gironí ha completat un gran matx. Amb aquesta victòria, els blaugranes en sumen dues de consecutives i es mantenen al capdamunt de la classificació.