Primera sessió de la setmana amb l'Atlètic a l'horitzó

Primera sessió de la setmana amb l'Atlètic a l'horitzó

Aleix Vidal, Denis, Deulofeu, Sergi Roberto i Alcácer, els 5 jugadors disponibles del primer equip, s’han exercitat a la Ciutat Esportiva per començar a preparar el proper partit de Lliga al Wanda Metropolitano

Torna la feina al FC Barcelona. Els cinc jugadors disponibles del primer equip s’han exercitat per primer cop aquesta setmana al camp número 3 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Aleix Vidal, Denis Suárez, Gerard Deulofeu, Sergi Roberto i Paco Alcácer han realitzat el primer entrenament setmanal per començar a preparar el duel davant l’Atlètic de Madrid, que tindrà lloc el proper dissabte a les 20.45 hores al nou estadi matalasser: el Wanda Metropolitano.

Un duel que enfrontarà al líder de la classificació i al quart, amb el Barça que suma 21 punts de 21 possibles i els de Simeone que n’acumulen 15. Dos dels equips més potents del campionat, cara a cara en un duel d’alt nivell i d’extrema dificultat, on els culers intentaran continuar amb l’espectacular ratxa de triomfs (9 consecutius entre Lliga i Champions). 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut