Local

El FC Barcelona acollirà la tercera edició de l’‘Sports, Technology Symposium’, el simposi de tecnologia esportiva

En el marc del Barça Innovation Hub, prestigioses marques, clubs, empreses i professionals participaran en el fòrum líder del sector a Europa que se celebrarà els dies 9 i 10 de novembre al Camp Nou

Els dies 9 i 10 de novembre el FC Barcelona serà l’amfitrió de l’Sports, Technology Symposium 2017, el simposi de tecnologia esportiva més important del sector en l’àmbit europeu, un fòrum per debatre el rendiment i l’anàlisi de dades i experiències digitals en la indústria de l’esport. Aquesta és la tercera edició anual de l’esdeveniment, després dels simposis previs celebrats el 2015 i el 2016. Aquesta nova edició consolida encara més l’esdeveniment com un referent en el sector tecnològic i com un dels pilars importants del projecte Barça Innovation Hub.

El Barça Innovation Hub és el vehicle del Club per generar, adquirir i compartir idees innovadores a l’àrea del coneixement esportiu en col·laboració amb altres marques importants i professionals de renom de tot el món. L’Sports Technology Symposium, que se celebrarà un cop més a l’Auditori 1899 del Camp Nou, és un vehicle molt valuós per conèixer les darreres tendències en temes que aquest any van des dels estadis intel·ligents fins a la identificació de talents, les estratègies basades en dades, el desenvolupament mòbil per a esportistes i les noves oportunitats en l’esport i en el joc.

Com tots els anys, el simposi comptarà amb la participació d’especialistes de totes les àrees rellevants. En el camp del rendiment i l’anàlisi de dades, els participants confirmats inclouen Ivonne Cagle, de la NASA; Mounir Zok, del Comitè Olímpic dels Estats Units; Nicolas Evans, de la FIFA, i Stuart Metcalf, del Tottenham Hotspur FC, entre d’altres.

Des de l’àrea d’experiències digitals en la indústria esportiva, els participants confirmats inclouen Sourabh Singhal, de Google; Luca di Grassi, guanyador del títol 2017 de la Fórmula F de la FIA amb Audi Sport Audi; Paul McCrudden, de Twitter, i una representació d’esports nord-americans, com Kylie Eichman, de la franquícia de l’NBA Sacramento Kingsç; TJ Ansley, dels Portland Trail Blazers, així com Chris Brummet i John McKay, dels Chicago Cubs i dels Mets de Nova York, respectivament, en representació de la Lliga professional de beisbol dels Estats Units (MLB). Altres representants són David Barton-Ginger, dels All Blacks, i ponents del món del futbol europeu.

Més notícies aquí