El Palau ha de ser un fortí

El Palau ha de ser un fortí

El Barça Lassa, que recupera a Aicardo, s’enfronta al Cartagena (20,45h, Esport3) amb el doble objectiu de no deixar escapar més punts a casa i distanciar-se a la part alta de la classificació

“No podem perdre més punts a casa”, va dir Mario Rivillos a la prèvia en referència a la derrota contra ElPozo. La plantilla s’ha conjurat per fer del Palau una pista inexpugnable i els jugadors ho volen començar a demostrar en el partit contra el Cartagena (20.45h, Palau Blaugrana).

En cas de victòria, a més, el Barça obriria un forat de 4 punts respecte als seus perseguidors (Jaén, Osasuna Magna i ElPozo), després dels resultats fins ara d’aquesta vuitena jornada i de la victòria de Jaén contra Osasuna (5-0). Seria important obrir aquesta distància de 4 punts sobretot tenint en compte que el proper rival del Barça Lassa és precisament el Jaén a domicili. El Barça és ara mateix segon a la taula, només un punt per darrera de Movistar Inter, que també juga aquest dimecres a casa contra Segovia (18.30h).

El Barça Lassa arriba al partit contra Cartagena després de dues victòries consecutives a la Copa del Rei contra el Palma Futsal (0-2) i a la pista del Ríos Renovables Saragossa (3-8). Andreu Plaza recupera a Aicardo però continua tenint 3 baixes importants -Lozano, Ferrao, i Tolrà-. El tècnic afronta el partit amb garanties després del bon rendiment de tota la plantilla en els últims compromisos i, sobretot, de la golejada inapel·lable a Saragossa

Per la seva banda, el Cartagena de Juan Carlos Guillamón viu una temporada de contrastos en la seva segona campanya consecutiva a Primera. Capaç d’eliminar a ElPozo de la Copa del Rei, els murcians s’han desinflat a la lliga amb tres derrotes consecutives en els últims tres partits després d’un inici sorprenent amb empats també contra ElPozo (3-3) i a la pista de Catgas (4-4). Tot i això, en l’últim partit el Cartagena només va perdre per la mínima contra Jaén (2-3) i ja ha donat senyals que és un rival molt a tenir en compte. Ara mateix, els de Guillamón són dotzens a la classificació amb 6 punts.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut