Dídac Plana, el proper obstacle

Dídac Plana, el proper obstacle

El porter cedit pel Barça és el guardià d’un Jaén que ja és tercer a la classificació i que a La Salobreja ha guanyat els quatre partits disputats

Dídac Plana és un dels porters de moda de la Lliga. El d’Arenys viu la segona temporada cedit pel Barça Lassa al Jaén i en aquest temps ja s’ha convertit en un dels ídols de l’afició de La Salobreja i en un dels puntals de l’ambiciós projecte que dirigeix des de la banqueta Dani Rodríguez. Enguany, el Jaén ha guanyat els 4 partits disputats a casa. L’últim per 5-0 contra CA Osasuna Magna, i el proper dissabte es veurà les cares amb un Barça Lassa que també compta els partits fora de casa per victòries.

Entrevista a Dídac Plana, porter del Jaén cedit pel FC Barcelona Lassa

P- El Jaén ho ha guanyat tot a casa i el Barça ho ha guanyat tot com a visitant. Què passarà dissabte?

R- “Doncs no sé què passarà, la veritat, espero que guanyem nosaltres! A casa nosaltres som un equip fort que tenim com a premissa sumar de tres en tres i, de moment, ho estem complint. Però sabem que el Barça és un equipàs i que si volem tornar a guanyar aquest dissabte a casa haurem de fer un partit pràcticament perfecte”.

P- De què ha de tenir por Andreu Plaza? Quin és el punt fort del Jaén a banda de la porteria?

R- “La nostra millor virtut com a equip és que som molt intensos i que intentem ser un equip ordenat, tot i que aquest any ens està costant una mica més perquè tenim moltes cares noves i tot just estem començant la Lliga. Tot i així, intentem ser un equip ordenat, que ataqui amb un patró de joc ordenat, intentant no concedir gaires contres i també treballem molt bé l’estratègia. Però, sobretot, el que sí que ens exigim i tenim com a norma és donar sempre el màxim a la pista i buidar-nos en cada partit, perquè si no ho fem així ens convertim en un equip molt normal. I aquest dissabte intentarem deixar-nos la pell per intentar que els punts es quedin a casa o, si més no, arribar al final amb opcions”.

P- La temporada passada el Jaén ja va guanyar el Barça per 4-3  a La Salobreja amb una gran actuació de Dídac. Quin record tens d’aquell partit?

R- “Va ser un partit una mica estrany. Va estar molt igualat, sempre amb el Barça per davant en el marcador, amb un golàs de Ferrao. I, de cop i volta, al final vam capgirar el marcador en només un minut amb un doble penal i amb un penal que admeto que va ser dubtós. I al final vam saber patir defensant el porter jugador i vam acabar guanyant. Va ser un dia molt especial per a nosaltres i per a l’afició del Jaén.

P- Serà una olla a pressió dissabte La Salobreja? Quin ambient rodeja el partit?

R- “Si ja de per si La Salobreja sempre s’omple i és una pista especial amb molt bon ambient, doncs dissabte amb el Barça això es multiplicarà. L’entrada és la mateixa, perquè no hi cap més gent, però l’ambient està molt més carregat, la gent té ganes de veure el Barça i tothom té la il·lusió de repetir la victòria de la temporada passada. Tant de bo puguem aconseguir-ho. Es preveu un partit d’aquells macos, que gaudeixes com a jugador i que fa vibrar l’afició des del primer minut”.

P- Com veus el Barça des de la distància aquesta temporada?

R- “La veritat és que ja des de l’agost, quan vaig veure la posada en escena de l’equip a Portugal, ràpidament vaig percebre que aquest Barça tornava a ser l’equip temible que havia estat abans. Äquell equip campió que fa por, i que s’hi posi qui s’hi posi doncs saps que serà pràcticament impossible guanyar-los. Personalment, i menys aquest proper dissabte, saben que sempre els desitjo el millor i tant de bo puguin guanyar tots els títols”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut