El primer dels nou partits del novembre

El primer dels nou partits del novembre

El duel a Cangas serà el primer de la marató competitiva que afronta el Barça Lassa en les properes setmanes, amb cinc partits de Lliga Asobal i quatre de Champions

Comença un mes de novembre d’allò més exigent per al Barça Lassa d’handbol. Després de l’aturada per compromisos de seleccions, la competició de clubs torna amb més força que mai. El conjunt de Xavi Pascual disputa aquest dimecres (20:30 hores), al pavelló de O Gatañal, el primer dels nou partits que ha d’afrontar durant el penúltim mes de l’any. Una autèntica marató competitiva que durà els blaugrana a jugar cinc partits de Lliga Asobal i quatre més de Lliga de Campions.

Després del duel a Cangas, el Barça Lassa encadenarà tres partits seguits al Palau, i dos d’ells seran de Champions. El primer serà el proper dissabte 4 a les 18 hores contra el Zagreb, en un duel que podria suposar el debut d’Aron Pálmarsson com a culer. Quatre dies després, el dimecres 8 (18:30 hores) els de Xavi Pascual rebran el Ciudad Encantada, abans d’afrontar un nou examen amb la visita del Rhein-Neckar Löwen, que ara mateix lidera el grup europeu, el diumenge 12 (19 hores).

Un cop acabi la setmana local, tocarà fer les maletes per preparar quatre desplaçaments consecutius. El Bidasoa Irún, el Pick Szeged hongarès, el Zagreb croat i el Granollers seran els rivals en un període de només 12 dies. La marató del mes de novembre es tancarà el dia 29 al Palau contra el Zamora, però la competició no donarà treva i el desembre es presentarà igual d’exigent.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut