Un centenar de socis reben les seves insígnies de plata

Un centenar de socis reben les seves insígnies de plata

El vicepresident primer Jordi Cardoner i Casaus i el directiu Pau Vilanova han lliurat els guardons a socis que van arribar al Club l’any 1992

Un centenar de socis han rebut aquest vespre la insígnia de plata del Club en un acte celebrat a l’Auditori 1899 i al qual ha assistit el vicepresident primer Jordi Cardoner i Casaus, que ha estat acompanyat pel directiu Pau Vilanova.

Aquest nou lliurament d’insígnies de plata ha estat el sisè que s’ha celebrat aquest any destinat a socis que es van vincular al FC Barcelona durant l’històric 1992, un any en què el Barça va aconseguir la seva primera Copa d’Europa a Wembley i en què la ciutat de Barcelona va organitzar els millors Jocs Olímpics de la història.

El vicepresident blaugrana s’ha referit a l’inici de l’acte a la situació actual de Catalunya: “Avui lliurem aquestes insígnies en un moment socialment i políticament inestable, i, si m’ho permeteu, injust”. 

Jordi Cardoner ha felicitat els socis pels seus 25 anys de fidelitat al Club i ha recordat que s’hi van vincular en un any molt especial, aquell 1992. “Fa uns mesos vam poder rememorar aquells moments de Wembley en què ens vam convertir en un Club guanyador i vam iniciar el camí de l’èxit que hem viscut els darrers anys”.

“Vosaltres us vau fer socis quan començava un període d’èxits amb el Dream Team del sempre recordat Johan Cruyff –ha apuntat Jordi Cardoner–, i heu pogut viure uns anys fantàstics que ens han permès que ara es pugui dir que som el millor club del món”.

El vicepresident primer blaugrana ha destacat també el paper dels joves: “Avui podem veure gent jove que ha vingut a recollir la seva insígnia, que us vau fer socis de petits i alguns potser el mateix dia que vau néixer. Per això, aquest acte també ha de servir per fer un homenatge a aquells que us van inculcar amb orgull el sentiment barcelonista”. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut