Andreu Plaza: “La clau passa per igualar la intensitat del Jaén”

Andreu Plaza: “La clau passa per igualar la intensitat del Jaén”

El tècnic i Jesús Aicardo remarquen que La Salobreja és una de les “pistes més complicades” de la Lliga i posen en valor el bon moment del Jaén, que compta els partits de casa per victòries i és tercer a la classificació

“No recordo un partit nostre fàcil a La Salobreja”, ha dit Jesús Aicardo a la prèvia del Jaén-Barça. Els blaugranes tenen encara molt present la derrota de la temporada passada (4-3). I aquesta temporada, a més, el Jaén ha guanyat els 4 partits que han disputat com a locals, l’últim per 5-0 contra l'Osasuna Magna. Per això els de Dani Rodríguez són tercers a la classificació, a 4 punts del Barça Lassa, que és segon.

“Guanyar seria donar un cop de puny sobre la taula perquè obriríem un forat a la classificació contra un rival directe de la part alta de la taula”, reconeix Plaza. El tècnic, però, es mostra molt prudent i recorda que “si no igualem la seva intensitat tindrem poques opcions”.

Declaracions d’Andreu Plaza, entrenador del Barça Lassa

Jaén: “És un dels ambients més forts de la categoria i una les pistes més complicades. Ells estan en una situació molt bona a la classificació, són un equip potent i estan en bona dinàmica. Segur que això i que el rival és el Barça encara esperona més la seva afició. Serà molt complicat”.

Clau: “Ells són un equip molt intens, és la seva identitat i la seva principal característica. La clau passa per igualar, com a mínim, aquesta intensitat. Hem de competir en el mateix nivell, i després els nostres jugadors i la nostra profunditat de banqueta poden decantar el partit a favor nostre, però si d’entrada no sortim igual d’intensos que ells tindrem poques oportunitats de guanyar”.

Importància del partit: “Ells són forts a casa, i nosaltres som forts a casa i a fora. Guanyar significaria donar un cop de puny sobre la taula perquè obriríem un forat important contra un rival directe de la part alta de la taula. Però repeteixo que hem de fer un partit molt seriós i molt intens per tenir opcions de guanyar”.

Última derrota: “Teníem el partit  molt controlat i vam cometre alguns errors de precipitació i de no llegir bé el partit que ens van costar el partit. Si tenim una situació com la de l’any passat segurament no tornarem a caure en els mateixos errors. Per l’equip que som i per les competicions que juguem ja hem de tenir aquests conceptes molt més assolits que no pas la temporada passada.

Declaracions de Jesús Aicardo, jugador del Barça Lassa

Jaén: “Per mi és una de les pistes més complicades de la Lliga. Ells sempre juguen molt intensos, encara no han perdut a casa i venen de guanyar 5 a 0 el Xota. Serà molt complicat i si volem els tres punts haurem d’estar concentrats els 40 minuts i molt atents en tots els aspectes”.

Lesió: “Em trobo millor, encara no estic al 100%, però cada vegada em sento millor i a punt per ajudar l’equip si és necessari”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut