Acompanyem el Barça en els seus desplaçaments per Europa

Acompanyem el Barça en els seus desplaçaments per Europa

FCBDesplaçaments posa a disposició de socis i aficionats la possibilitat de seguir l’equip en les seves visites a Nuremberg, Moscou, Atenes, Tel Aviv, Kaunas i Istanbul

Amb la voluntat de facilitar el suport dels aficionats en els partits europeus que jugui el primer equip de bàsquet del FC Barcelona fora del Palau Blaugrana, FCBDesplaçaments posa a disposició de socis i aficionats una sèrie de programes de viatge que permeten acompanyar i animar el Barça Lassa en algunes de les seves visites europees a l’Eurolliga.

En aquests desplaçaments sempre es marxarà amb l’avió de l’equip el dia abans del partit i inclouran una nit d’hotel. A més de poder seguir el Barça Lassa a l’Eurolliga de bàsquet, els programes dissenyats també tenen un vessant turístic, en disposar d’un cert temps per conèixer les ciutats visitades.

El primer d’aquests desplaçaments corresponents als partits de l’Eurolliga que s’ofereixen a socis i seguidors del bàsquet blaugrana serà amb motiu de la visita del FC Barcelona Lassa a l’atractiva ciutat alemanya de Nuremberg, per jugar davant el Brose Bamberg el 15 de novembre.  

Els viatges organitzats posteriorment seran les visites als pavellons del Khimki (Moscou, 29 de desembre), el Panathinaikos (Atenes, 11 de gener), el Maccabi (Tel Aviv, 8 de febrer), el Zalghiris (Kaunas, 1 de març) i l'Anadolu Efes (Istanbul, 29 de març).

Podeu trobar tots els programes i preus d’aquests desplaçaments a www.fcbdesplacaments.cat

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut