Triomf de mèrit a Sevilla

El segon equip de la secció de futbol sala s’imposa per 3 a 4 el Real Betis i la resta d’equips del formatiu obtenen bons resultats , al llarg del cap de setmana

Un triomf per seguir lluitant pels llocs capdavanters és el que va obtenir el FC Barcelona Lassa B de futbol sala el passat dissabte a la pista del Betis. Tot i la igualtat inicial, Cardona va obrir la defensa visitant per aconseguir el 0-1 en el minut 2. Al cap d’un minut empatava el Betis i en el minut 11 s’avançaven els locals per 2 a 1. Però en el minut 16 Uri Santos marcava l’empat amb que s’arribava al descans.

Només començar la segona part el Betis tornava a marcar i el 3 a 2 lluïa en el marcador. La reacció blaugrana va arribar i Cardona, en el minut 29, empatava. A poc més de 3 minuts del final, Nil Closas establia el definitiu 3 a 4. El Betis ho va intentar amb porter-jugador però el resultat no es va moure. Ara els blaugranes comparteixen liderat, amb 18 punts en 8 jornades, amb Burela i El Pozo.

Còmode triomf del juvenil

Visitava la Ciutat esportiva, l’Entreculturas Montesión, equip mallorquí situat en 6à posició. Els primers compassos de partit eren molt favorables als blaugranes ja que marcaven el 2-0 ràpidament; els visitants optaven per fer una defensa situada a mitja pista que els barcelonistes atacaven amb efectivitat, al descans marxaven amb 5-0 al marcador.

A la tornada del descans els visitants optaven per baixar l’altura de la seva defensa a 10-12 metres i intentar sortir al contraatac, el Barça Lassa, amb paciència trobava la forma de crear els espais per poder tenir ocasions i els gols s’anaven succeint, al final resultat de 10-1 que els hi permet seguir líders de la categoria.

L’infantil guanya a Hospitalet

Els infantils blaugranes es van imposar per 4 a 8 a la pista del Bellsport, en un partit que va començar amb el domini de joc blaugrana i aconseguint bones ocasions. Els locals arribaven amb cert perill en jugades d'estratègia, i així es van avançar 1-0 al marcador. L'infantil va poder capgirar el marcador 1-3 abans de la mitja part.

A la segona, els locals van apretar i retallaven distàncies fins al 3-5 i 4-6, però els blaugranes no van donar cap opció marcant cada cop que encaixaven un gol.

Triomf en el derbi

Els alevins disputaven un ‘clàssic’ del futbol sala català com és un Barça - Catgas St. Coloma, on els més petits de la secció es van imposar per 5 a 3. Partit molt intens. Els dos equips defensaven a dalt, dues bones pressions que feien molt difícil jugar la pilota des de darrera. Tot hi així els dos ho intentaven. Els gols venien mitjançant contracops i en un minut el Barça ja marcava. Però després d'una errada al marcatge d'un corner, el marcador s'igualava, 2-1. Amb un servei de banda ràpid els blaugranes es tornaven a avançar per  3-1, tot i que a les acaballes de la primera part, una cessió feia que un gol de falta dels de Santa Coloma marquessin i anessin al descans amb un 3-2.

A la segona, el guió era el mateix, imprecisions en les sortides de pressió per part dels locals, que costava el fet de mantenir la possessió. Els visitants amb alguna pilota llarga i fent una molt bona pressió contrarestaven el joc blaugrana. Marcava el Barça Lassa per fer el 4-2, però 5' minuts més tard i després d'una bona jugada s’encaixava el 4-3 a falta de 5' pel final. Una molt bona jugada individual donava el 5-3 definitu