La presentació dels Esports Formatius del FC Barcelona

La presentació dels Esports Formatius del FC Barcelona

Els equips de les categories inferiors del bàsquet, l’handbol, el futbol sala i l’hoquei patins s’han fet la fotografia de plantilla juntament amb el president Josep Maria Bartomeu i els directius, mànagers i responsables de cada secció

Aquest dijous 16 de novembre ha tingut lloc l’acte de presentació dels Esports Formatius del FC Barcelona de la temporada 2017/18, sent aquesta la primera campanya en fer-se. Un acte en què totes les categories inferiors del bàsquet, l’handbol, el futbol sala i l’hoquei patins han quedat presentades oficialment. En total, 276 jugadors que formen part dels 23 equips que s’han citat aquest dijous a la tarda a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. A més, tots els integrants dels esports formatius culers s’han fet la fotografia de família als jardins de la Masia amb la residència blaugrana de fons.

Cal recordar que els 23 equips són: sis equips de bàsquet (Infantil A, Infantil B, Cadet A, Cadet B, Júnior i Barça B), sis d’handbol (Infantil A, Infantil B, Cadet A, Cadet B, Juvenil i Barça B), cinc equips de futbol sala (Aleví, Infantil, Cadet, Juvenil i Barça B) i sis d’hoquei patins (Aleví, Infantil, Juvenil, Júnior, Barça C i Barça B).

Juntament amb ells, hi han estat presents: Josep Maria Bartomeu, president; Joan Bladé, directiu responsable de les seccions de bàsquet i handbol; Josep Ramon Vidal Abarca, directiu responsable de les seccions d’hoquei patins i futbol sala; Òscar Grau, director executiu – CEO; Albert Soler, director d’Esports Professionals; Xavi O’Callaghan, mànager administratiu d’handbol, hoquei patins i futbol sala; Nacho Rodríguez, mànager del bàsquet; David Barrufet, mànager d’handbol; Txus Lahoz, mànager del futbol sala; Toni Miró, mànager d’hoquei patins; Pere Capdevila, responsable del bàsquet formatiu; Toni Garcia, responsable d’handbol formatiu; Jordi Torras, responsable del futbol sala formatiu, i Sergio Iglesias, responsable d’hoquei patins formatiu.

Un cop fetes totes les fotografies oficials –equip per equip–, ha tingut lloc un torn de parlaments, que s’ha iniciat amb les paraules de Nil Prieto, jugador de l’aleví de futbol sala. El jove ha destacat que “estem orgullosos de vestir aquesta samarreta, jugar al Barça és molt bonic i sabem què representa”. A més, ha afegit: “L’esport és important però també en centrem en l’estudi, cada dia treballem amb tota la gent que té cura de nosaltres i ens ajuden a millorar. Lluitarem per ser millors en tots els aspectes de la vida”.

Albert Soler, director d’Esports Professionals, ha continuat amb el torn de paraules i ha afirmat: “Quan un esportista té el somni de jugar al primer equip, el que s’ha de fer és treballar molt. Per arribar a l’èxit es necessita talent, però sobretot esforç i treball”.

Finalment, ha estat el president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, l’encarregat de parlar en la cloenda de l’acte. El president s’ha dirigit als joves culers assegurant: “És un acte que li devíem des de fa molts anys a tots aquests joves esportistes que formen part de la Masia i mai havíem fet un acte conjunt. Avui us trobeu tots i veieu que formeu part de la Masia. No és tan sols el futbol, també les seccions”. A més, Bartomeu ha afegit cap als pares: “Teniu els vostres fills en les millors mans, intentem donar-los una forma de vida, educant-los en l’esport. El que el Barça els ha aportat no s’oblida. Seguim potenciant i fent esport per tal que els joves aprenguin moltíssim. Es un llegat de per vida per a ells”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut