Màxima igualtat contra el Rhein-Neckar Löwen

Màxima igualtat contra el Rhein-Neckar Löwen

En els vuit precedents entre el Barça Lassa i el conjunt alemany, que s'enfronten aquest diumenge (19 hores) al Palau, el balanç és de tres victòries per a cada equip i dos empats

Aquest diumenge es donen cita al Palau Blaugrana el Barça Lassa i el Rhein-Neckar Löwen en el duel de la setena jornada de la Champions League. Dos equips que lluiten per les primeres posicions del grup A, i que van estrenar la fase de grups amb un empat a Mannheim (31-31). El Palau acollirà un duel que en la història, tot i que recent, ha estat d’allò més igualat.

Des que tots dos equips es van enfrontar per primera vegada l’any 2010, els partits entre el FC Barcelona i el Rhein-Neckar Löwen han estat de màxima igualtat. Dels vuit enfrontaments que hi ha hagut, n’han caigut tres per cada banda i dos més han acabat amb empat. Aquell primer encreuament, que com en la present temporada corresponia a la fase de grups, va acabar amb una derrota ajustada al Palau (30-31). Uns mesos després, el duel a Mannheim acabaria amb empat (38-38). La temporada 2010/11, però, encara donaria una oportunitat més als blaugranes. Una amb més pes, i que no s’escaparia. A la Final Four de Colònia, el Barça es va imposar (28-30) per accedir a la final i acabar aixecant el títol.

Un gran record a la memòria

Caldria esperar tres temporades per tornar a creuar els camins amb l’equip groc. Seria als quarts de final, amb l’anada a Alemanya i la tornada a Barcelona. Una clara derrota a Mannheim (38-31) obligava a una d’aquelles nits màgiques al Palau. L’equip i l’afició no van fallar, i el 31-24 va dur el Barça, de nou, a Colònia.

Dos cursos després van tornar a coincidir al grup, i cada equip va guanyar el seu partit com a local: 22-21 al SAP Arena i 26-20 al Palau. Per trobar l’últim precedent no cal anar gaire lluny. Va ser el ja esmentat empat a 31 gols que va inaugurar la 25a edició de la VELUX EHF Champions League. Els culers van signar una primera part excel·lent (+6), però finalment un gol en l’últim sospir del partit va signar les taules en la primera jornada europea de la temporada.

El Rhein-Neckar Löwen es manté invicte en les sis jornades disputades fins al moment, amb quatre victòries i dos empats, mentre que el Barça Lassa el segueix a la tercera posició, amb un punt menys, gràcies a quatre victòries, un empat i una derrota. Així doncs, serà un duel important de cara a la classificació final del grup A. La cita serà el proper diumenge, a les 19 hores, al Palau.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut