Segon ple de victòries de la temporada

Segon ple de victòries de la temporada

Els 13 equips del futbol formatiu amateur han aconseguit sumar els 3 punts en un altre cap de setmana rodó

SABADELL – CADET A

Espectacular inici de temporada dels blaugranes (0-10)

Ambdós conjunts van arribar amb dinàmiques antagòniques al partit de la vuitena jornada de la Divisió d’Honor. El Sabadell portava sis partits sense conèixer el triomf. Davant, hi havia un conjunt barcelonista que contava els matxs per victòries. El partit va servir per confirmar les tendències i els barcelonistes van sumar el vuitè triomf consecutiu. Des dels compassos inicials es va perllongar la ratxa dels equips. El Cadet A va obrir la llauna en el minut set gràcies al gol d’Aschalew i no va parar fins al minut 69, quan Robert Navarro va tancar la golejada.

Els nois de Franc Artiga van tornar a demostrar solidesa en atac i en defensa en els dos períodes. Tot i veure més dianes en la primera meitat, un total de set, en la segona es va acabar d’arrodonir la golejada. En l’aspecte golejador va haver-hi diferents protagonistes: Aschalew, Jaume Jardí (2), Robert Navarro (2), Nico, Ilaix (2) i Pablo Moreno (2). Deixar la porteria a zero i aconseguir deu gols permet al Cadet A sumar 38 gols a favor i, solament, 3 en contra a la Lliga. El Barça lidera la Lliga empatat a 24 punts amb l’Espanyol i la propera jornada rebrà la visita del Jàbac i Terrassa, vuitè classificat.

AT. SEGRE – CADET B

Victòria contundent a terres lleidatanes (0-5)

El Cadet B va superar ahir el complicat desplaçament fins a Lleida amb una victòria contundent al camp de l’At. Segre per 0-5. Els nois de Sergi Milà van plantejar un partit molt seriós i es van imposar a la gespa mitjançant un joc de toc molt precís que els hi va permetre sumar una nou triomf per a seguir líders amb dos punts d’avantatge sobre la Rapitenca. El gol de Jorge Alastuey va posar en avantatge al Barça al minut 27. Amb el 0-1 es va arribar al descans. El domini blaugrana va ser absolut a la segona part. Leo dos Reis (m. 42) i Fermín López (m. 52) van posar el 0-3 al marcador fruit del control d’un Cadet B que va sentenciar amb dos gols més de Toni Quetglas (m. 65) i Arnau Farnós (m. 79). El proper rival dels blaugranes a la Lliga serà el Terlenka, novè classificat.

SANT GABRIEL – INFANTIL

Líders en solitari després de guanyar a un camp complicat (0-5)

L’Infantil A de Carles Martínez es va beneficiar de l’empat de la Damm a casa contra L’Hospìtalet per col·locar-se com a líder en solitari amb dos punts d’avantatge sobre l’equip cerveser i tres respecte l’Espanyol. Els blaugranes van saltar ahir a la gespa del camp del Sant Gabriel conscients de l’oportunitat que els va brindar la jornada vuit de comandar la taula. I, de fet, van sortir decidits a aconseguir la victòria. En el minut quatre, el màxim golejador de la Divisió Honor, Xavier Planas, va obrir el marcador. El hat-trick de Joan Coca i el gol d’Aleix Garrido van encarrilar la setena victòria de la temporada, aconseguida amb el futbol control al més pur estil ADN Barça que caracteritza a l’Infantil A, i el segon 5-0 consecutiu. El bon paper que estan desenvolupant en defensa els nois de l’Infantil A el van permetre ser l’equip menys golejat de la competició, amb solament un gol encaixat en vuit partits. La propera jornada enfronta al Barça i la Damm, primer i segon classificat, a la Ciutat Esportiva en un partit que es presenta apassionant.

INFANTIL B – AT. SEGRE

Una bona actuació per retrobar-se amb la victòria (6-1)

Els nois de David Sánchez es van saber sobreposar de la derrota que van sofrir en la jornada anterior. Cal destacar que ambdós equips arribaven en moments oposats, ja que els lleidatans venien d’un triomf. Però, de vegades, en el futbol les sensacions prèvies al matx no influeixen en el joc. L’Infantil B va saltar a la gespa de la Ciutat Esportiva decidit a aconseguir la victòria. Dos gols de Joan Anaya i Amadou, en 22 minuts, van donar avantatge al conjunt blaugrana, però l’Atlètic Segre va reduir diferències just abans del descans. Lluny de deixar-se sorprendre pel rival lleidatà, l’Infantil B va reaccionar ràpidament al gol encaixat i va tornar a establir una diferència de dues dianes en el marcador. Amadou, una altra vegada, i Pau Ortega, en un llançament de falta llunyà, van fer el 4.-1 al minut 47. Els barcelonistes no van deixar entrar al partit a l'Atlètic Segre i van anar augmentant progressivament l’avantatge en l’electrònic fins al 6-1 definitiu, obra de Pau Ortega, en un altre llançament de falta, i Iker Bravo. L’Infantil B és cinquè, amb un partit menys i a només tres punts del líder, i la propera jornada visita el camp de l’Aqua Hotel Futbol Club, sisè classificat.

SABADELL – ALEVÍ A

Exhibició de futbol ofensiu dels blaugranes (1-14)

L’Aleví A de Marc Serra es va emportar els tres punts en la seva visita a Sabadell. Els vallesans, tot i aconseguir igualar el gol inicial de Marc Guiu (m. 3), es van veure superats durant tot l’enfrontament. Els barcelonistes no van donar treva en cap moment i van aconseguir la victòria més amplia de la temporada signant un autèntic recital de futbol ofensiu. Marc Guiu, amb quatre gols, Alexis Olmedo (2), Ianis Tarba (2), Bryan Ramírez (2), Jan Quiles, Héctor Fort, Alejandro Domínguez i Jan Montes van marcar els gols de la victòria. Amb aquest triomf, els blaugranes són més líders, amb 5 punts d’avantatge sobre el Sant Andreu B, i es preparen ja per a rebre al Can Rull, darrer classificat del Grup 1 de Preferent.

ALEVÍ B – VIC RIUPRIMER

Partidàs a la Ciutat Esportiva dels nois de Jordi Pérez (2-0)

Els nois de Jordi Pérez van aconseguir la setena victòria consecutiva en Lliga. Els blaugrana van infligir la segona derrota del curs al Vic Riuprimer, que arribava amb una bona dinàmica a la Ciutat Esportiva: cinc triomfs consecutius. Per tant, el partit es va presentar de màxima exigència pels locals. L’Aleví B va començar a construir la victòria en el minut 17 gràcies al gol de falta directa de Santos Ortiz. No obstant això, el conjunt culer no va poder ampliar distàncies fins al minut 50. Pol Montesinos, màxim anotador en Lliga del l’equip blaugrana, va se l’autor de la diana que va donar la tranquil·litat. El resultat no es va moure més. D’aquesta manera, l’Aleví B suma tres punts més que el mantenen al capdamunt de la classificació empatat amb l’Espanyol. El proper partit el conjunt culer anirà al camp del Sant Cugat, novè classificat.

SITGES – ALEVÍ C

Bon joc i pluja de gols dels blaugranes (1-12)

Els nois de Daniel Horcas van aconseguir la victòria a Sitges el passat dissabte en un bon partit que sempre van tenir controlat (1-12). A les terres del Garraf, l’equip de casa, tot i proposar un joc voluntariós, es va veure superat pel vendaval ofensiu d’un equip blaugrana que lidera, una jornada més, el Grup 1 de la Primera Divisió amb tres punts d’avantatge respecte al Cornellà C. L’actuació de Yamine Yamal, autor dels quatre primers gols blaugranes en només 23 minuts, va encarrilar la sisena victòria consecutiva blaugrana. Marc Bernal (2), Xavi Castellanos (2), Gibert Jordana, David Sáez, David Escoda i Landry Farré van arrodonir el triomf. El proper compromís dels culers serà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper contra el Fontsanta-Fatjó, quinzè classificat.

ALEVÍ D – CP SARRIÀ

Triomf per seguir pressionant als líders (4-0)

L’Aleví D de Pau Moral es va imposar a un combatiu CP Sarrià a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per 4-0. Després d’uns primers minuts de tempteig, els culers van atacar amb insistència la porteria visitant fins que van trobar el premi mitjançant Albert Navarro (m. 16). No va ser ja fins el segon període quan, casi de forma consecutiva, Denis Cruz (m. 40) i Guillem Víctor (m. 43), van posar distancia a favor dels barcelonistes al marcador. A les acaballes del partit, va ser Quim Junyent (m. 56) qui sentenciaria el partit amb el quart gol. Amb aquest triomf, els nois de Pau Moral segueixen a la tercera posició a només un punt de l’Europa B i el Mercantil C. La propera jornada visitaran el camp del Racing de Sarrià, tretzè classificat.

VILASSAR MAR – BENJAMÍ A

Set gols a domicili per arribar a la cinquantena en Lliga (0-7).

Solidesa defensiva i efectivitat ofensiva. Aquesta ha estat la tònica des de l’inici de la Divisió Preferent pel Benjamí A d’Òscar Jorquera. El conjunt blaugrana va continuar sent el millor en la diferència de gols. 50 a favor i 2 en contra. Cap altre participant aconsegueix aquests impecables números. D’aquesta manera, el matx de la setena jornada de competició domèstica no va ser una excepció. Tot i començar a encarrilar el partit abans del primer quart d’hora amb un gol de Samakou Nomoko (m. 8), la resta de dianes van tardar a arribar. El Benjamí A no va encarrilar el matx fins al minut 30, que va donar el tret de sortida a una pluja de gols. En una ratxa de sis gols en onze minuts, el conjunt blaugrana va segellar la sisena victòria consecutiva de la temporada i va establir el 0-7 definitiu. El principal golejador del partit va ser Samakou: quatre gols que el van situar al capdavant de la classificació d’anotadors de la Lliga. Arnau Mares i Nil Teixidor van arrodonir la victòria. El Benjamí A és tercer, amb un partit menys, a només tres punts del líder, el Cornellà B. La propera jornada rebrà la visita del Vila Olímpica, onzè classificat.

BENJAMÍ B - DAMM

Derroten a un rival directe que estava invicte (2-0)

Els barcelonistes van aconseguir ahir una important victòria davant un rival sempre incòmode (2-0). La Damm igual que el Benjamí B no havia perdut cap partit des de l’inici de la competició domèstica. Aquest duel d’invictes, es va resoldre amb el doblet d’Alex Cantarell. El primer gol va arribar al minut set i el segon es va fer esperar fins al minut 34. Els nois blaugrana van haver de mostrar la seva millor versió, amb un futbol ple d’entrega i esforç, per a poder superar els visitants. Amb aquesta victòria, els nois de Juan Antonio Gil van aconseguir la setena victòria consecutiva de la temporada i es mantenen a la segona posició empatats a punts amb l’Espanyol i el Sant Cugat. La propera jornada visiten el camp del Mollet, vuitè classificat.

IGUALADA B – BENJAMÍ C

Sisena victòria consecutiva de la temporada (0-6)

Ambdós equips van arribar amb dinàmiques oposades a la jornada sis. D’una banda, l’Igualada B es va presentar al matx amb dos derrotes consecutives. Per altra banda, el Benjamí C acumulava cinc victòries seguides. La dinàmica dels dos equips es va traslladar ràpidament sobre el terreny de joc. Els barcelonistes van aconseguir tres gols en els deu primers minuts (Raúl Expósito, Michal Zuk i David Obinna) i van marcar territori des de l’inici. Els nois d’Albert Puig no van deixar que el conjunt local s’assentés al seu propi camp en cap moment. Tal és així que van ampliar progressivament distàncies en l’electrònic fins a establir el 0-6 definitiu amb dos gols de Jordi Pesquer i un altre de Michal Zuk. El conjunt blaugrana segueix comandant la classificació domèstica amb 18 punts, amb tres punts d’avantatge sobre el Cornellà D. La següent jornada enfrontarà al Benjamí C contra l’Hospitalet B, cinquè classificat, a la Ciutat Esportiva.

BENJAMÍ D – IGUALADA C

Sentencien el partit en un inici fulgurant (3-0)

El Benjamí D de David Sánchez segueix, una setmana més, com a líder de la competició, empatat a punts amb L’Hospitalet i l’Escola de Futbol Premier Barcelona, i amb ple de victòries gràcies al triomf aconseguit davant un combatiu Igualada C (3-0). Els de l’Anoia van arribar a aquest partit en una bona posició a la classificació i van buscar seguir sumant mitjançant un bon joc, però un inici fulgurant dels culers va deixar sense opcions als visitants. Bryant Villalba i Pedro Demiddi, en els minuts 6 i 8, van posar el marcador molt favorable per a els interessos blaugranes ben aviat. Ja a les acaballes del partit, Aisher Font va ser l’encarregat de sentenciar el partit. La propera jornada, els nois de David Sanchez visitaran la Fundació Esportiva Grama B, tretzè classificat.

ESPLUGUENC - PREBENJAMÍ

Ple de victòries i exhibició a camp contrari (1-4)

El Prebenjamí de Dani Segovia es va imposar al camp de l’Espluguenc el passat dissabte després d’un partit molt disputat al Municipal Salt de Pi (1-4). Tot i l’inici excel·lent dels blaugranes, amb dos gols als primers minuts per part de Moaad (m. 3) i Jaime Arenas (m. 8), l’Espluguenc va retallar distàncies al tercer període. No obstant, de manera quasi immediata, Sergi Font (m. 33) va tornat a ampliar el marcador pels barcelonistes, i seria ell mateix qui ho tornaria a fer poc després (m. 40) per sentenciar el matx. Amb aquesta victòria, els culers segellen un inici de Lliga perfecte i es mantenen, una setmana més, com a líders en solitari, amb dos punts d’avantatge sobre el Can Vidalet. Dissabte vinent, rebran la visita de l’Escola Collblanc – Torrassa, cinquè classificat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut