FK Gintra Universitetas – Barça Femení (prèvia): Per continuar somiant

FK Gintra Universitetas – Barça Femení (prèvia): Per continuar somiant

17 h (CET), Barça TV i streaming fcbarcelona.cat: Les blaugranes disputen l’anada dels vuitens de la Lliga de Campions a Lituània

El Barça Femení inicia els vuitens de final de la Lliga de Campions aquesta tarda al camp del Gintra Universitetas lituà. Cap de sèrie número quatre de la competició, el conjunt blaugrana parteix com a favorit d’una eliminatòria que es decidirà al Miniestadi d’aquí a una setmana. No es refia, però, d’un rival ja habitual de la competició.

A banda d’un oponent que va eliminar el poderós Zuric als setzens de final, el Femení haurà de fer front a les baixes temperatures: s’esperen tres graus a l’hora del partit. Tot i això, l’expectació a la localitat de Siauliai és màxima i es preveu un estadi amb les 3.000 localitats plenes.

Per al segon dels cinc compromisos en quinze dies, el cos tècnic va desplaçar aquest dimarts 19 jugadores a Lituània, entre les quals tres porteres. Així, es quedaven a Barcelona Marta Unzué, Leila, Bárbara, Bussaglia i Fabiana (lesionada). L’equip es manté en una bona dinàmica, ja que suma 9 victòries i un empat en deu partits oficials.

El Gintra, per la seva banda, arriba sent el dominador incontestable de la seva Lliga. La base de la plantilla la conformen futbolistes locals, acompanyades per altres internacionals com Toriana Patterson (Estats Units), Christina Murrillo (Mèxic), María José Rojas (Xile) o la golejadora Zenatha Coleman (Namíbia). 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut