Venda d’entrades per al partit de Lliga al camp del València

Venda d’entrades per al partit de Lliga al camp del València

Els socis poden adquirir les seves entrades per al partit de l'estadi de Mestalla a partir del dilluns 13 de novembre a les 10 hores

La venda de les entrades per al partit de Lliga que enfrontarà el València CF i el FC Barcelona, el diumenge 26 de novembre a l’estadi de Mestalla (20.45 h), començarà el dilluns 13 de novembre a les 10.00 hores i finalitzarà el dijous 17 de novembre a les 14.00 h, o fins que s’exhaureixin les 300 entrades disponibles.

Cada soci pot demanar una entrada, i es poden agrupar fins a quatre socis a la petició. Els preus són de 70 euros, i les localitats estaran ubicades a la zona visitant.

Per la seva adquisició en queden exclosos els socis menors de 6 anys, aquells amb quotes de soci impagades i els sancionats per la Comissió de Disciplina. La compra es podrà fer a través de la passarel·la del web, on caldrà identificar-se amb la clau i el codi personal (enllaç de compra a sota d’aquest text).

Les entrades seran nominals, i les haurà de recollir cada soci a la destinació, prèvia identificació. La informació de la recollida s’enviarà per correu als socis que hagin comprat l’entrada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut