Només val el present contra l'Osasuna Magna

Només val el present contra l'Osasuna Magna

Els jugadors del Barça Lassa ja han girat full de la dolorosa derrota al Palau de la temporada passada i veuen el partit com una oportunitat per despenjar un rival directe a la classificació (21.15 h, Eurosport2/Esport3)

“Són temporades diferents, no té res a veure i la gent està molt equivocada si pensa que tenim una espineta i ens prenem el partit com una revenja”, ha dit Ferrao a la prèvia. Només val el present, doncs. I el present indica que en cas de victòria el Barça es distanciaria a 14 punts de l’Osasuna Magna a la classificació, això sí, amb un partit més.

Andreu Plaza recupera Tolrà, Esquerdinha i Leo Santana per al partit d’aquesta nit i dóna descans a Dyego Zuffo, el jugador amb més minuts de l’equip. Per la seva banda, Xota arriba amb tots els efectius disponibles al partit contra el Barça. Els d’Imanol Arregui mantenen el bloc de la temporada passada amb una plantilla en què destaquen els exblaugranes Rafa Usín i Eric Martel, i sobretot l’incombustible Eserverri, 8 gols a la Lliga aquesta temporada, i el porter Asier, a més de jugadors de gran qualitat com Araça, Bynho, Roberto Martil i Dani Saldise

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut