El Barça, present al sopar de la Fundació Esport Solidari Internacional

El Barça, present al sopar de la Fundació Esport Solidari Internacional

El vicepresident Jordi Cardoner, el directiu Pau Vilanova i el director executiu Òscar Grau assisteixen a l’acte destinat a recollir diners pels projectes d’ajuda als joves que viuen en la pobresa

El tradicional Sopar Solidari de la Fundació Esport Solidari Internacional (ESI) ha celebrat aquest divendres la seva tretzena edició amb un gran èxit d’assistència. Un any més, l’Hotel Catalonia Plaza de Barcelona ha estat l’escenari del sopar de l’ONG presidida per Josep Maldonado, patró de la Fundacio del FC Barcelona, que ha reunit al voltant de 500 persones vinculades al món de l’esport, el món artístic i l’empresarial, entre d’altres.

El FC Barcelona ha comptat amb la representació del vicepresident primer Jordi Cardoner, el membre de la Junta Directiva Pau Vilanova i el director executiu-CEO, Òscar Grau. També hi han estat presents la directora general de la Fundació FCB, Mària Vallès, així com l'entrenador del Barça B, Gerard López, i els exjugadors José Mari Bakero, José Edmílson i Steve Archibald.

Els assistents al Sopar Solidari s’han reunit novament per col·laborar un any més en les tasques que està fent la Fundació ESI per ajudar els infants i joves que viuen en la pobresa i marginació, amb l’objectiu d’aconseguir per a ells una millor vida i que puguin gaudir d’un mínim de condicions i felicitat. 

Subhasta solidària

El sopar ha comptat amb diferents actuacions, premis i reconeixements solidaris, però, una vegada més, la principal atenció s’ha centrat en la gran subhasta d’objectes aportats per diferents protagonistes, que es va efectuar novament amb la finalitat  de recollir els diners que es destinaran a projectes i iniciatives de la Fundació ESI per ajudar joves que viuen en la pobresa i la marginació.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut