Sáenz Horeca Araberri – FC Barcelona Lassa B (80-68): Derrota a Vitòria

El segon equip no pot mantenir la renda assolida en el descans i es veu superat per l’Araberri en el tram final

Després d’un primer quart força igualat, on els blaugranes van dominar per 20 a 22, en el segon quart els de Julbe van oferir la seva millor versió. A meitat del quart una cistella de Diagne deixava el 27 a 36 en el marcador, per arribar al descans amb 36 a 43 favorable al Barça Lassa B.

Els bascos, tornaven al partit i aconseguien girar el marcador i situar-se 4 punts per sobre (56-52) a la fi del tercer període. En el darrer quarts el FC Barcelona Lassa B va estar amb opcions en el marcador, amb un bàsquet de Samanic, 60-57 a manca de cinc minuts.

La part final del partit no va ser propicia pels interessos blaugranes. Els locals obrien una escletxa definitiva en el marcador i que va acabar amb les opcions blaugranes