FC Barcelona Lassa – Hockey Forte: Arriba el torn de la Lliga Europea!

FC Barcelona Lassa – Hockey Forte: Arriba el torn de la Lliga Europea!

L’equip blaugrana inicia el camí de la Lliga Europea davant un Forte dei Marmi que ja sap què és guanyar al Palau

Arriba el torn de la Lliga Europea. La competició més il·lusionant, que s’ha guanyat en 21 ocasions però que s’ha resistit les dues últimes temporades, entra en escena aquest diumenge (13.00 hores, Barça TV i fcbarcelona.cat) al Palau Blaugrana. El rival serà un Forte dei Marmi que la temporada passada va vèncer (3-4) en la tornada dels quarts de final de la màxima competició europea.

L’equip blaugrana, campió de la Supercopa, afronta l’inici de la Lliga Europea sent invicte a l’OK Lliga i amb bones sensacions ofensives i defensives. El tècnic Edu Castro, però, ha advertit que el Forte és “un equip de primer ordre”.

El conjunt de Pierluigi Bresciani, subcampió de l’última Serie A, també va imposar-se a la Supercopa italiana, i a la Lliga només ha perdut a la Serie A davant el Trissino (0-5). Per evitar una ensopegada al Palau, caldrà estar atent a les accions d’Enric Torner –cunyat de Sergi Fernández i fill del mític Josep Enric Torner, dels argentins Nolo Romero i Gastón de Oro i d’italians com Davide Motaran i Marco Pagnini.

Presentació de la base blaugrana

Just abans de l’inici del duel es realitzarà la presentació dels equips de l’hoquei formatiu blaugrana, amb la presència dels integrants dels conjunts aleví, infantil, juvenil, júnior, Barça C i Barça B. També es mostraran al Palau els recents trofeus aconseguits a l’Eurockey U15 (subcampió) i a l’Eurockey U17 (campió). 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut