Masia Solidària: El Barça Lassa B de futbol sala visita l’Institut Guttman

Masia Solidària: El Barça Lassa B de futbol sala visita l’Institut Guttman

Els joves jugadors del futbol sala blaugrana passen una tarda amb el pacients de neurorehabilitació del centre

Masia Solidària és un projecte que compta amb la col·laboració de la Fundació Barça i que neix amb l’objectiu que els nois i noies del programa Masia 360 adquireixin sensibilitat social a través d’experiències vivencials, i que al mateix temps aquesta experiència suposi un benefici emocional per als usuaris de les entitats amb què interactuaran.

Una d’aquestes “causes socials” és la visita a l’Institut Guttmann, una entitat de prestigi mundial en el treball amb persones amb discapacitat. Amb aquest esperit, el Barça Lassa B de futbol sala va estar una tarda treballant amb els pacients mitjançant l’esport.

L’activitat esportiva és una de les branques que treballa l’institut per a la rehabilitació del seus pacients i els joves entrenats per Xavi Closas van ser part d’aquestes activitats esportives. Posteriorment van ser atesos pels responsables del centre, on van escoltar la feina que realitzen a l’Institut Guttmann i les experiències personals que viuen els pacients del centre.

Aquesta visita és una de les primeres que es realitzen als diversos centres que formen part de Masia Solidària. Unes visites adaptades a l’edat dels esportistes del FC Barcelona. Les realitzaran els 44 equips de formació del futbol i esports professionals del Club i segons les edats estan enfocades: el més petits visitaran residències de gent gran, els de mitjana edat centres oberts i centres d’inclusió. Les trobades a centres amb persones amb capacitat intel·lectual, malalties infantils i persones amb discapacitat neurològica, completen el programa de trobades.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut