FC Barcelona Lassa - València Basket: Primer, el duel europeu

FC Barcelona Lassa - València Basket: Primer, el duel europeu

Els de Sito Alonso disputen el primer dels dos partits contra el València del cap de setmana amb l’obligació de vèncer

El Barça Lassa rep aquest divendres, a les 21 h i en directe per Esport3, el València Basket en el que serà el primer dels dos partits que disputaran catalans i valencians aquest cap de setmana al Palau Blaugrana. El primer, d’Eurolliga, és un matx realment important per als de Sito Alonso, que busquen el tercer triomf del curs a Europa després d’haver caigut a la pista del Bamberg alemany. Caldrà estar concentrats els 40 minuts per superar el conjunt que entrena Txus Vidorreta.

El rival

Té un balanç de tres triomfs i quatre derrotes i arriba a Barcelona després de caure a la Fonteta contra l’Olimpia de Milà després de dues pròrrogues. És l’actual campió de la Lliga Endesa i es troba en un bon moment de forma. A nivell europeu el seu màxim anotador és l’escorta Erick Green (16,3 punts), seguit dels pivots Dubljevic i Pleiss (11 i 10,6). A més, cal no oblidar jugadors de primer nivell com Abalde, Sastre, Vives, San Emeterio, Rudez, Doornekamp, Thomas i Van Rossom, que poden sobresortir i fer mal en qualsevol moment.

El Barça

Vol trencar la mala ratxa de resultats a Europa amb un triomf contra un gran equip com és el València Basket. Sito Alonso té disponible tota la plantilla, a excepció de Marc Garcia, que va patir una luxació a l’espatlla esquerra i que continua de baixa. Els blaugranes són conscients de la importància del matx davant de l’afició i dels efectius positius que tindria a la classificació europea una victòria al Palau.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut