Segueixen les golejades al planter femení

Segueixen les golejades al planter femení

Els quatre equips del planter femení van vèncer amb autoritat els seus respectius partits del cap de setmana

El planter femení ha agafat velocitat de creuer. Ha viscut un nou cap de setmana amb ple de victòries, totes força contundents. A continuació repassem els partits dels quatre equips de base:

Igualada – Femení B (0-3)
Vuitena victòria consecutiva del filial. El conjunt dirigit per Jordi Ventura va completar una actuació molt seriosa al camp d’un equip de la part mitjana-alta de la classificació. Dominadores des de bon principi, les visitants es van avançar el primer temps amb un gran gol de Candela (que abans havia disparat al travesser) des de fora de l’àrea. A la represa, Tere Morató firmava el segon i posteriorment Paula, en una acció d’oportunisme, establia el 0-3 definitiu. El Barça B segueix líder amb quatre punts d’avantatge respecte al segon, el Collerense.

Vic Riuprimer – Juvenil-Cadet (0-3)
Idèntic resultat va obtenir el quadre dirigit per Kiko Meléndez en la seva visita a Osona. Les blaugranes van sentenciar per la via ràpida, ja que als deu minuts ja manaven gràcies a les dianes de Viktoria Adrianova i de Bruna Vilamala. Aquesta mateixa jugadora rubricaria el triomf amb el 0-3 a la segona meitat. L’equip es manté ferm en la tercera plaça.

EF Manu Lanzarote – Infantil-Aleví (1-12)
Les grans golejades del cap de setmana, però, les protagonitzarien els dos equips més menuts. L’Infantil-Aleví no va tenir pietat al Municipal Ca n’Anglada. Magalí Capdevila (4), Laura Lobo (3), Naiara Tarifa (2), Laia Martret, Laura Mas Serra i Ylenia Estrella van certificar el triomf d’un Barça que continua comptant tots els compromisos de Lliga per victòries.

Aleví-Benjamí  - Mercantil (16-0)
I encara més ampli va ser el triomf de l’equip dirigit per Pablo Álvarez a la Ciutat Esportiva. En un acte coral, les culers van repartir els gols de la manera següent: Andrea Cano (3), Cèlia Segura (3), Tatiana Pérez (3), Emma Gálvez (2), Daniela Arbiol (2), Martina Pubill, Gadea Blanco i Carla Casellas. D’aquesta manera, se situen líders en solitari, amb dos punts més que l’Espanyol.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut