Conjurats per superar l’Osasuna Magna

Conjurats per superar l’Osasuna Magna

Andreu Plaza i Ferrao no obliden les derrotes a la Copa i a la Lliga de la temporada passada contra el conjunt navarrès, però apel·len al bon moment i a la solidesa de l’equip per perllongar la ratxa de victòries

L’Osasuna Magna d’Imanol Arregui va amargar la vida la temporada passada al Barça Lassa. El conjunt que lidera l’incombustible Eseverri va eliminar el Barça de la Copa i va golejar al Palau (1-6). “És cert que ens tenen una mica presa la mida, però ara arribem nosaltres amb dinàmica positiva i línia ascendent, mentre que ells venen de perdre dos partits −Jaén i Palma− i esperem fer un partit intel·ligent i obtenir la victòria”, ha explicat Andreu Plaza a la prèvia.

També ha parlat Ferrao. El brasiler va tornar després de tres setmanes lesionat en el partit contra el Peníscola i va fer el gol de la victòria. “Estic molt content d’ajudar l’equip, però el més destacable va ser l’actitud de l’equip, que va lluitar fins al final per obtenir els tres punts”, ha valorat Ferrao. El màxim golejador de l’última Lliga descarta ànims de revenja contra el Xota. “Són temporades diferents i ja hem girat full”, reconeix el brasiler. Tot i això, Ferrao adverteix: “Ens esperem un partit duríssim, estem avisats del potencial del Xota i sabem que serà un rival molt complicat, un dels més complicats de tota la Lliga”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut