Xavi Pascual: “El canvi d’horari no vol dir que no haguem preparat el partit”

Xavi Pascual: “El canvi d’horari no vol dir que no haguem preparat el partit”

El tècnic ha valorat la modificació d’última hora del duel contra el Ciudad Encantada, que es jugarà aquest dimarts a les 18 hores, així com la lesió de Dolenec

Aquest dilluns al matí s’ha sabut que el partit corresponent a la jornada 9 de la Lliga Asobal, previst per al dimecres 11, es jugarà dimarts a les 18 hores al Palau Blaugrana. Aquesta modificació d’última hora ha canviat el pla de treball previst pel Barça Lassa i el seu entrenador. Xavi Pascual ha parlat abans del partit, i ha valorat l’afectació del canvi d’horari. “Intuíem que podia passar alguna cosa, i aquest matí ens ho han confirmat; hem preparat el partit i hem afegit alguns canvis en qüestió de càrregues”, ha explicat. Com a exemple, el tècnic blaugrana ha comentat que no han pogut fer la sessió de vídeo habitual abans dels partits.

Xavi Pascual ha deixat clar que “el canvi d’horari no vol dir que no haguem preparat el partit”, ja que l’equip s’ha entrenat aquest dilluns a consciència. Així, el tècnic blaugrana ha explicat que coneixen bé el rival d’aquest dimarts: “Sabem que és un equip que juga força bé, que mostra solvència en defensa, que els està funcionant la porteria i que en atac té jugadors amb qualitat individual”.

A banda de l’esmentat canvi d’horari del partit, aquest dilluns també s’ha sabut que Jure Dolenec haurà de passar pel quiròfan per una lesió meniscal al genoll dret. “Porta un temps arrossegant l’afectació, però teníem una limitació en la primera línia i ha fet un gran esforç. És una baixa important perquè deixa un únic jugador al lateral dret”, ha lamentat Pascual.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut