El sorteig emparella Barça i Movistar Inter a les semis de Copa del Rei

El sorteig emparella Barça i Movistar Inter a les semis de Copa del Rei

L’anada es jugarà a Torrejón (20 o 21 de febrer) i la tornada al Palau Blaugrana (27 o 28 de febrer). L’altre finalista sortirà de l’eliminatòria entre Jaén i Ríos Renovables Saragossa

El sorteig de la Copa del Rei ha previst un emparellament estel·lar entre Barça Lassa i Movistar Inter per a les semifinals de la competició. L’anada es jugarà a Torrejón (20 o 21 de febrer), mentre que la tornada serà al Palau Blaugrana (27 o 28 de febrer). L’altra semifinal la disputaran el Jaén contra el Ríos Renovables Saragossa, i el guanyador serà finalista inèdit de la Copa del Rei.

Precedents favorables al Barça

El Barça i el Movistar Inter tenen un llarg historial d’enfrontaments a la Copa del Rei. Els dos equips s’han enfrontat fins ara en cinc ocasions: una final, tres semifinals i uns vuitens de final. D’aquestes, el Barça ha resultat vencedor en quatre ocasions: a la final de la temporada 2010/11 (4-3); a les semfinals de la temporada 2011/12 (3-1 al Palau i 2-3 a Torrejón) i 2012/13 (5-0 al Palau i 3-3 a Torrejón) i als vuitens de final de la temporada 2013/14 (4-3, després de pròrroga). En canvi, el Movistar Inter va guanyar l’última semifinal que va enfrontar els dos equips el curs 2014/15 (4-2 a Torrejón i 3-5 al Palau). Curiosament, sempre que s’han enfrontat entre ells, l’equip que ha passat l’eliminatòria s’ha acabat proclamant vencedor de la Copa del Rei.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut