FC Barcelona Lassa – HC Liceo: La gran cita dels líders!

FC Barcelona Lassa – HC Liceo: La gran cita dels líders!

(16.00 Esport3) Els dos equips invictes de l’OK Lliga s’enfronten al Palau en un duel que promet un gran espectacle d’hoquei

Sis jornades i sis victòries. El Barça Lassa i el Liceo, els líders de l’OK Lliga amb 18 punts, han protagonitzat un inici de temporada pràcticament idèntic i es veuran les cares aquest dissabte (16.00 hores, Esport3 i OK Liga TV) en un clàssic de l’hoquei patins que es preveu d’allò més emocionant. La victòria no serà definitiva per a cap dels dos equips, però suposarà una injecció de moral per afrontar les següents jornades. “El Liceo és un equip que està en ratxa i hem de ser capaços d’imposar el factor del Palau”, ha subratllat Edu Castro.

Després de les primeres cinc jornades amb el Barça Lassa ocupant la primera posició, el Liceo es troba per sobre dels blaugranes gràcies a la diferència de gols (+25 dels gallecs –els màxims golejadors, 34 i +23 dels barcelonins –la millor defensa, 5). “Jugar a casa, al costat de nostra afició, ens fa ser un punt més valents en el que hem de fer”, ha insistit un tècnic blaugrana que considera “cabdals” el partit d’aquest dissabte i el de la setmana vinent (18 de novembre) a Reus.

Un Liceo amb molta inspiració ofensiva

El Barça Lassa – Liceo d’aquest dissabte també serà el primer enfrontament entre Edu Castro i Juan Copa. Aquest últim ha agafat el relleu de Carlos Gil i ha construït un Liceo que manté la pólvora ofensiva i el rigor defensiu. Sense Toni Pérez ni Henrique Magalhaes (Sporting), l’extècnic del Cerceda s’ha reforçat amb els exblaugranes Sergi Miras (provinent de l’Sporting) i Edu Lamas (després de dos cursos al Palau). El bloc s’ha mantingut amb Malián a la porteria, l’experiència de Josep Lamas i Marc Coy i l’atreviment de joves com César Carballeira i el francès Carlo Di Benedetto. Dava Torres, amb deu dianes, és l’home més inspirat fins ara i comparteix el Pitxitxi amb Marín.

Matías Pascual: “Aquesta Lliga és molt competitiva”

Matías Pascual també ha comparegut davant dels mitjans de comunicació per valorar un partit que sempre “és bonic de jugar”. “També perquè el públic gaudeixi”. El de San Juan ha destacat: “Ens estem preparant” per aconseguir els tres punts contra un rival directe pel títol. El partit arriba després de guanyar 2-0 el Forte a la Lliga Europea i 4-3 el Girona el dimarts passat. “Aquesta Lliga és molt competitiva i no hi ha cap equip que posi les coses fàcils”, ha recordat.

El defensa també ha comentat que, en els darrers partits, han tingut moltes ocasions, però els ha faltat sort perquè la bola no ha volgut entrar. “El cos tècnic està fent un bon treball, gestionant les càrregues físiques, i arribarem de la millor forma possible”, ha finalitzat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut