FC Barcelona Lassa – Rhein-Neckar Löwen: Espectacle al Palau amb una visita d’alçada

FC Barcelona Lassa – Rhein-Neckar Löwen: Espectacle al Palau amb una visita d’alçada

Els blaugranes s’enfronten al líder de la Bundesliga en un duel que, si s’aconsegueix la victòria, servirà per escalar posicions a la part alta del grup A

L’handbol no es mou del Palau Blaugrana, on es viurà el tercer partit en només nou dies. Després de les victòries contra el RK Zagreb (32-22) i el Ciudad Encantada (34-27), el Barça Lassa rep aquest diumenge el Rhein-Neckar Löwen, l’actual líder de la Bundesliga. El conjunt alemany posarà a prova el bon moment que viu l’equip de Xavi Pascual en un duel d’alçada en la lluita per les primeres posicions de la classificació del grup A de la Champions League.

El Rhein-Neckar Löwen es manté invicte a la competició després de sis jornades, amb quatre victòries i dos empats, però el Barça Lassa el segueix de ben a prop a només un punt de distància. En cas de victòria culer, doncs, els de Pascual escalarien una posició i se situarien per darrere del líder, el Vardar macedoni.

Igualtat màxima

Serà un partit molt important de cara a la classificació del grup, i els precedents conviden a preveure un duel d’allò més igualat. En primer lloc, perquè en els vuit partits disputats entre els dos equips en la història de la competició hi ha hagut tres victòries per a cadascun i dos empats. I, en segon lloc, perquè el matx de la primera volta, disputat al SAP Arena de Mannheim, va acabar amb empat a 31 gols.

El conjunt alemany arribarà al Palau només 24 hores després d’haver disputat el seu partit de Bundesliga a la pista del Leipzig. Això “els pot afectar”, deia Xavi Pascual en la prèvia. “Però no és problema nostre, sinó d’ells”, afirmava. En aquest sentit, el tècnic blaugrana va ser molt crític amb la configuració del calendari: “Hauria preferit que arribessin en millors condicions pel bé de la competició”.

Per part blaugrana, tornarà a l’equip Aron Pálmarsson, després de debutar contra el Zagreb i de no haver pogut jugar el partit de Lliga per assistir al naixement de la seva primera filla. Per contra, Xavi Pascual perd Jure Dolenec, que va ser intervingut dimecres d’una lesió del menisc extern que el deixarà fora de les pistes durant tres mesos. Amb els 16 jugadors disponibles, i amb l’empenta del Palau Blaugrana de les grans ocasions, el Barça Lassa buscarà una victòria que l’apropi al capdamunt de la classificació del grup europeu abans d’afrontar quatre desplaçaments consecutius.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut