Fran Sánchez, abans del Madrid CFF: “No ens ho posaran fàcil”

Fran Sánchez, abans del Madrid CFF: “No ens ho posaran fàcil”

L’entrenador del Femení i Aitana Bonmatí s’han mostrat satisfets, però prudents, amb la dinàmica positiva de l’equip
Abans de la primera visita del Madrid CFF en Lliga, Fran Sánchez i Aitana Bonmatí han atès els mitjans de comunicació a la Ciutat Esportiva. Compartien satisfacció pel rendiment a Lituània en Champions. Alhora, assenyalaven els tres punts de diumenge a la Ciutat Esportiva (18.00 h) com a bàsics per mantenir el liderat.

Les declaracions de Fran Sánchez

“El Madrid CFF va començar bé, té jugadores de força experiència, encara que sí que sembla que s’ha desinflat una mica en aquests dos últims partits. Crec que és un equip amb jugadores amb prou experiència per aixecar això i segur que no ens ho posaran fàcil”.

“No ens hem de deixar portar pels extrems. Ni ara ho fem tan bé ni després de l’empat amb l’Atlètic de Madrid semblava que tot sortia al revés. Ens hem de mantenir en una línia més neutra, analitzar les coses amb fredor. Pensar que som un equip relativament nou i que hem de continuar treballant per potenciar les nostres virtuts i millorar els defectes”.

“Tenim dos entrenaments per preparar el partit. Tenim jugadores prou experimentades en aquest aspecte i una plantilla prou àmplia per afrontar aquestes setmanes més carregades de partits”.

“No ens podem queixar. Si a l’inici de temporada ens haguessin dit que ara estaríem en aquesta situació hauríem firmat. És veritat que hi ha coses que cal millorar i que hem de ser ambiciosos i treballar per afrontar els reptes que venen”.

Les declaracions d’Aitana Bonmatí

“És un partit molt important, com tots els de la Lliga, que és el nostre objectiu principal”.

“Marcar un gol en Champions és important i fa il·lusió. Va ser el meu primer gol en aquesta competició i estic molt contenta, però sobretot pel resultat i perquè tenim mig peu als quarts de final”.

“Contra el Madrid no és un Clàssic, però sí molt important. L’afrontem amb la màxima il·lusió”.

“Estem tranquil·les, sabent que ho estem fent bé, però queda molta temporada i esperem seguir amb aquesta dinàmica. Al vestidor hi ha molt bon ambient”.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut