Barça Lassa B – Amenabar Zarautz (28-27): Treballat triomf a la Ciutat Esportiva

Barça Lassa B – Amenabar Zarautz (28-27): Treballat triomf a la Ciutat Esportiva

Triomf dels joves blaugrana en un partit igualat de principi a fi

Amb ganes de sumar un nou triomf, després de l’empat amb el Bordils i la derrota a Ciudad Real, els joves blaugrana afrontaven el partit davant l’Amenabar Zarautz, en què la igualtat ha estat la tònica i que finalment ha caigut del costat blaugrana.

Igualtat al primer temps

Als primers compassos la igualtat ha estat present al marcador. Tot i que els visitants assolien un 4 a 5 al minut 7, un gol d’Amigo al minut 11 donava el 7 a 6 als homes de Roi Sánchez. Aquesta igualtat es mantenia al minut 17 amb empat a 7 al marcador.

Aquesta era la tendència del primer temps. Els blaugranes obtenien un 11 a 8 al minut 23, però Amenabar Zarautz replicava i se situava 11 a 10 al minut 25 amb temps mort demanat per l’entrenador del Barça Lassa B. Finalment, 12 a 11 favorable als joves blaugrana i tot per decidir al segon temps.

Cau del costat blaugrana

A la segona part la tendència en el resultat no ha canviat: igualtat a les dues bandes, tot i que els blaugranes dominaven per un o dos gols, però sense poder treure avantatge. Un cop superat l’equador del segon període, Amenabar Zarautz assolia l’empat a 21 a manca de 13 minuts i tot tornava a començar.

A la part decisiva del partit, els blaugranes assolien l’avantatge de 23 a 22 a manca de nou minuts després de dues grans aturades del porter blaugrana Jorge Pérez davant dos contraatacs dels bascos. Quan faltaven cinc minuts per a la fi del matx els barcelonistes dominaven per 27 a 24 després d’un gol de Vaquer. Els bascos pressionaven i se situaven a un sol gol (27-26) a dos minuts del final.

A 30 segons, 28 a 27 i pilota per al Barça Lassa, que no encerta a marcar. 14 segons i pilota per a Zarautz. Els bascos estavellaven la pilota al pal i el triomf queia del costat blaugrana.

Les estadístiques del Barça Lassa B – Amenabar Zarautz

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut