Sergi Roberto, Alexia, Tolrà i Andreu Plaza, premiats per la Federació Catalana de Futbol

Sergi Roberto, Alexia, Tolrà i Andreu Plaza, premiats per la Federació Catalana de Futbol

Els quatre jugadors del FC Barcelona, premiats com els millors de la temporada 2016/17, rebran els seus respectius guardons dilluns que ve, en la 6a Gala de les Estrelles del Futbol Català

Nova entrega dels premis de la Federació Catalana de Futbol. I nova edició en què el blaugrana és el color predominant. L’òrgan català ha descobert aquest dilluns els futbolistes i tècnics que recolliran els premis corresponents a la temporada 2016/17, en què hi destaquen el nom de Sergi Roberto, com a millor jugador català de l’any, d’Alexia Putellas, en categoria femenina, de Marc Tolrà, com a millor jugador de futbol sala, i d'Andreu Plaza, com a tècnic. Uns premis que el jugador del primer equip, la futbolista del Femení i els integrants del Barça Lassa de futbol sala rebran el proper dilluns, a l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm, en la 6a Gala de les Estrelles del Futbol Català.

Repeteix Alexia

Sergi Roberto ha guanyat aquesta edició amb un 36% dels vots, per sobre de Gerard Piqué (guanyador dels dos darrers premis) i de Sergio Busquets. Aquest és el primer guardó del reusenc com a millor jugador català de l’any, tot i que ja va ser anomenat futbolista amb una projecció més gran la temporada 2012/13.

Per la seva part, aquest és el segon premi per a Alexia, després del que va aconseguir el 2015. Aquest any ha quedat per davant de la seva companya Vicky Losada, guanyadora la temporada passada.

A més, Olga Garcia, amb 14 gols, s'ha emportat el premi a la màxima golejadora de la temporada 2016/17. 

Feina reconeguda

També en el futbol sala hi ha representació blaugrana. Aquest any, el premi al millor jugador de la temporada és per a Marc Tolrà, que s’ha imposat al també blaugrana Adolfo. Amb aquest guardó, Tolrà es converteix en el tercer jugador del Barça premiat per la Federació Catalana de Futbol, després del mateix Adolfo (2016) i de Jordi Torras (2012 i 2013).

Després d’una primera temporada al capdavant del Barça Lassa de futbol sala, en què es va arribar a la final del play-off pel títol de la LNFS i es va assolir la classificació per a la UEFA Futsal Cup, el tècnic Andreu Plaza també recollirà el premi al millor entrenador català de futbol sala.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut