Només existeix el Llevant

Només existeix el Llevant

Andreu Plaza i Rivillos remarquen la importància d’anar partit a partit i evitar caure en el “síndrome UEFA” per evitar disgustos aquest dissabte al Palau contra el Llevant (13.15h, Palau Blaugrana, en directe per Teledeporte i Esport3)

“No ens podem saltar partit de lliga. Primer el Llevant, i després la UEFA Futsal Cup”, repeteix Andreu Plaza davant de la premsa la mateixa consigna que ha transmès a l’equip. El rival, el Llevant, és un equip perillós que ocupa la vuitena posició a la lliga i que lluita per entrar a la Copa. “S’han reforçat molt bé i estan fent una gran temporada, serà molt difícil”, adverteix Rivillos.

La novetat al Barça Lassa és la convocatòria del jugador del filial Xavi Cols que entra per Dyego, baixa per precaució amb un cop al turmell. Segueixen lesionats Lozano, Esquerdinha i Roger. També està tocat Adolfo, amb problemes en un dit del peu, tot i que podrà jugar. Enfront, el Llevant de David Madrid, que compta a les seves files amb dos dels màxims golejadors de la competició: Cecilio Morales, 12 gols; i Pedro Toro, 11 gols.

Andreu Plaza, entrenador del Barça Lassa

Partit a partit: “Espero que no ens afecti massa el síndrome UEFA. No ens podem saltar els partits de lliga tot i la importància del que ve. Hem d’estar centrats perquè els tres punts són importants”.

Llevant: “És un equip perillós, que s’ha reforçat molt bé. Estan a dalt, lluitant per entrar a la Copa, malgrat que no els han acompanyat els últims resultats. Tenen bons jugadors en totes les posicions i segur que ens ho posaran molt difícil”.

Baixes: “Preferim no arriscar amb Dyego, està una mica tocat del turmell i serà baixa per precaució. També seran baixa Lozano, Roger i Esquerdinha, i Adolfo pot jugar tot i tenir problemes en un dit del peu. Des de que sóc entrenador del Barça no he pogut comptar gairebé mai amb tot l’equip al complet. Són coses que passen, que no tenen res a veure amb una mala planificació, però tenim la mala sort que passa tot de cop. Però per això vam fer una plantilla llarga i no ens queixarem”.

Planter: “Sincerament aquesta temporada no comptava haver de convocar ningú del filial perquè teníem una plantilla llarga. Però quan venen ho fan molt bé i comptem amb ells. Xavi Cols ja ha demostrat que està a un nivell molt alt i està plenament integrat i de moment seguirà amb nosaltres. I avui ha entrenat Luis García també amb nosaltres i tots responen quan toca”.

Mario Rivillos, jugador del Barça Lassa

Pressió: “Només ens hem de mirar a nosaltres mateixos, però és cert que a casa no ens podem permetre perdre més punts. Movistar Inter ja ens treu tres punts a la classificació i no podem cedir més”.

Llevant: “Espero un partit difícil. S’han reforçat molt bé, estan fent una gran temporada i tenen a jugadors que estan a un nivell molt alt i que marquen les diferències. Hem d’estar centrats i fer un partit 10”.

UEFA: “Sí que és cert que el resultat pot influir en la moral de cara a la Champions. Però toca pensar només en dissabte i no podem anar més enllà”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut