19 convocades cap a Lituània

19 convocades cap a Lituània

El Barça Femení ha portat a terme aquest dimarts al matí, a la Ciutat Esportiva, l’última sessió abans de l’anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions
Continua la preparació per a l’anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions, que tindrà lloc aquest dimecres al camp del Gintra Universitetas lituà (17h, Barça TV i streaming fcbarcelona.cat). El Barça Femení ha realitzat l’últim entrenament abans del partit el dimarts al matí, a la Ciutat Esportiva, canviant la rutina habitual en els desplaçaments europeus. D’aquesta manera, l’equip no s’exercitarà a l’estadi de Siauliai.

Després de la sessió, el conjunt blaugrana ha agafat l’avió cap a Lituània. El cos tècnic ha confeccionat una llista amb les següents 19 futbolistes, entre les quals s’hi inclouen tres porteres: Ràfols,  Paños, Andrea, Røddik, Ruth, Melanie, Vicky Losada, Gemma, Marta Torrejón, Mariona, Olga García, Alexia, Patri, Paños, María León, Duggan, Andressa Alves, Andonova, Martens, Aitana i Andrea.

No han entrat a la convocatòria, per decisió tècnica, Marta Unzué, Leila, Bussaglia i Bárbara, a més de la lesionada Fabiana Simoes.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut