Gerard López:

Gerard López: "Serà un partit duríssim, venen en un molt bon estat de forma”

El tècnic del filial alaba la feina de Rubi al capdavant de l'Osca, ara mateix segon classificat

El Barça B rep la visita de la SD Osca al Miniestadi en la 14a jornada de La Liga 123 (19.30 h / Gol) aquest dissabte al vespre. El tècnic Gerard López ha explicat les sensacions del seu equip a la prèvia del partit:

Declaracions de Gerard López:

“Necessitem una mica més d’encert, només això. El joc és bo, la dinàmica és bona, l’adaptació a la categoria ha estat molt bona per d’on venim i per la joventut de la plantilla i en tots aquests partits hem tingut opcions de guanyar”.

“El més important és que competim bé, excepte el dia del Tenerife, que se’ns va escapar. La resta, en tots hem tingut opcions de guanyar i han estat igualats, com molts dels partits de la categoria”.

“El de l'Osca és un partit duríssim. És un equip molt bo, l’any passat ja ho era i ara amb un entrenador que respecto moltíssim com és Rubi, un entrenador brillant, amb experiència i que treballa molt bé els seus equips. Venen en un molt bon estat de forma i és d’aquests equips durs, un os realment fort de la categoria”.

Llista de convocats

Els jugadors convocats són els següents 18: Jokin Ezkieta, Cucurella, Martínez, Fali, Sarsanedas, Aleñá, Marc, A. Ortolá, Palencia, Jose Arnaiz, R. de Galarreta, C. Pérez, Vitinho, David Costas, D. Concha, Abel Ruiz, O. Busquets i J. Cuenca. Són baixa per lesió R. Tarín, R. Mujica i Varo, mentre que Morer, Alfaro, Santi Bueno, Moisés i Samu Araujo ho són per decisió tècnica. Choco Lozano està concentrat amb selecció hondurenya jugant-se la repesca per al Mundial de Rússia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut