El Barça Lassa prepara la visita a Reus

El Barça Lassa prepara la visita a Reus

L’equip blaugrana, al capdavant de la classificació després de superar el Liceo, afronta una nova cita exigent a la capital del Baix Camp

La victòria davant el Liceo (3-1) va permetre finalitzar la setena jornada conquerint el liderat en solitari de l’OK Lliga. El triomf contra els gallecs, però, ja és història i ara s’ha afrontar una nova cita exigent de la competició regular. El dissabte tocarà visitar el Reus Deportiu (16.00 hores, Esport3) i, per això, l’equip s’està preparant a consciència amb una setmana d’entrenaments que va iniciar-se el dimarts amb sessió de gimnàs i de pista. El treball ha continuat aquest dimecres amb un nou entrenament i també es prepararà el partit el dijous -amb sessió de vídeo, de gimnàs i de pista- i el divendres –amb un últim entrenament-.

A Reus s’hi va celebrar l’última OK Lliga després d’empatar 4-4 en un duel intens, seguint la tònica dels emocionants duels entre Barça i Reus la temporada passada. Aquesta temporada, el vigent campió de la Lliga Europea està dirigit pel reusenc Jordi Garcia en comptes de l’italià Enrico Mariotti i s’ha reforçat amb el defensa Romà Bancells (Vic) i el porter Càndid Ballart (Voltregà), però ja no compta amb Pedro Henriques sota pals (Benfica), Matias Platero (Sporting) ni amb els joves Marc Ollé (Monza) i Sergi Torné (Calafell). La primera cita d’aquest curs va arribar a la semifinal de la Supercopa d’Espanya i el triomf va ser blaugrana (5-2).

El ple de victòries en les primeres set jornades reforçar el joc d’un Barça Lassa que, en les anteriors cites, havia treballat de valent per superar l’Arenys (2-0), el Caldes (0-1), el Forte dei Marmi (2-0) i el Girona (4-3). Guanyar a Reus suposaria mantenir la bona direcció, mantenint els tres punts de marge sobre el Liceo (si guanyen al Girona) i deixant el Reus a nou punts, acumulant la tercera derrota després de caure contra el Noia (4-5) i el Vendrell (3-2). 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut