FC Barcelona Lassa – RK Zagreb: Torna la Champions amb benvinguda

FC Barcelona Lassa – RK Zagreb: Torna la Champions amb benvinguda

Quasi un mes després de l’últim partit, la Lliga de Campions torna al Palau el dia en què Aron Pálmarsson es pot estrenar amb la samarreta blaugrana davant la seva nova afició

El Barça Lassa d’handbol reprèn la Lliga de Campions al Palau Blaugrana aquest dissabte amb la visita del RK Zagreb (18.00 hores, Esport3). El conjunt croat encara no coneix la victòria en les sis jornades disputades, i a Barcelona buscarà sorprendre el Barça Lassa per sumar el primer triomf. Els culers, per la seva banda, es volen refer de la derrota a la pista de l’actual campió, el Vardar macedoni. Tot això en una tarda en què es podria viure el debut d’Aron Pálmarsson amb la samarreta blaugrana.

La possible estrena de l’islandès, que ha completat la seva primera setmana com a blaugrana, és el principal atractiu per a l’afició, en una tarda que es completarà amb el partit de futbol al Camp Nou entre el Barça i el Sevilla (20.45 hores).

Els homes de Xavi Pascual compten per victòries tots els seus partits al Palau, tant a la Lliga com a la Champions. A Europa, els partits contra el Kristianstad i el Nantes van acabar amb triomf culer, però en tots dos casos va ser necessari lluitar fins al final. Així ho va recordar Xavi Pascual en l’atenció als mitjans prèvia al matx: “És igual els punts que tingui el rival, el que sabem és que si nosaltres no estem bé tindrem molts problemes”.

Precedents a favor

La història és favorable al Barça, ja que s’ha enfrontat en 19 ocasions al Zagreb a la Lliga de Campions i ha sumat 17 victòries. Els altres dos partits es van saldar amb un empat (temporada 1998/99) i una derrota culer (2011/12). L’últim precedent entre tots dos equips va ser el curs 2014/15 als quarts de final. En aquella ocasió, els de Xavi Pascual es van imposar al Zagreb (23-25) i van certificar la classificació per a la Final Four de Colònia amb una golejada al Palau (43-21). Unes setmanes després, al Lanxess Arena, els barcelonistes acabarien coronant-se campions d’Europa.

Al conjunt croat destaca la presència d’un veterà Igor Vori, que va jugar al Barça del 2005 al 2007. Al conjunt blaugrana, per la seva banda, la novetat serà l’esmentada presència d’Aron Pálmarsson. El partit requerirà màxima concentració per mantenir-se en el bloc capdavanter del grup A de la VELUX EHF Champions League.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut