Fran Sánchez: “Tot i que l’eliminatòria està encarada, ens agradaria que l’afició vingui al Mini”

Fran Sánchez: “Tot i que l’eliminatòria està encarada, ens agradaria que l’afició vingui al Mini”

L’entrenador del Femení, però, assegura que afronten el partit amb “el màxim respecte cap al rival i la competició”

El Barça Femení té pràcticament els dos peus als quarts de la Champions. El 0-6 de l’anada fa que l’equip de Fran Sánchez afronti el partit de tornada al Mini amb més tranquil·litat. Malgrat tot, el tècnic no vol relaxació: “L’encarem amb el màxim respecte cap al rival i la competició. Evidentment, el partit està molt de cara, però hem de mantenir la concentració”. “Tenim una línia de joc bastant clara i no sortirem gaire del nostre estil”, ha comentat el tècnic en relació a la possibilitat de provar coses noves, tot i que ha reconegut que “mantindrem la tònica de les rotacions”.

A més a més, Fran Sánchez ha volgut fer una crida a l’afició perquè, “tot i que l’eliminatòria està de cara, ens agradaria que l’afició vingui al Mini”. Per acabar, l’entrenador ha reconegut que el ritme de l’equip és bo, i que la idea és “aguantar-lo tota la temporada”. “Tenim una plantilla àmplia i això ajudarà. Crec, però, que encara tenim marge de millora”, ha conclòs.

“Sempre és un plaer jugar al Mini”

També ha parlat amb els mitjans de comunicació Bárbara Latorre: “És un repte fer un bon partit de tornada. Es va fer un gran treball a l’anada i això ens fa afrontar aquest partit amb moltes ganes, com en tots els partits de la Champions”. I més al Mini, escenari que agrada a les jugadores: “Sempre és un plaer jugar al Mini, perquè motiva. Ens fa molta il·lusió que l’afició vingui a veure’ns i a donar-nos el seu suport, perquè això a nosaltres ens va molt bé”, ha dit Bárbara, a més d’afegir: “És un resultat ampli, però hem de continuar fent bé les coses i seguir lluitant tots els partits”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut