Joselito: “L’equip està competint de manera espectacular”

Joselito: “L’equip està competint de manera espectacular”

L’autor del gol de la victòria contra Ekonomac destaca que el partit contra el Pescara “és una final i sortirem a guanyar sense pensar que ens val l’empat”

Joselito va tornar a aparèixer en una cita decisiva marcant el gol del triomf contra l’Ekonomac en el tram final del partit que aplana el camí del Barça Lassa cap a la Final Four. Juntament amb Paco Sedano van ser els grans protagonistes del partit, i ara ja només pensa en certificar el bitllet per la Final Four aquest dissabte contra el Pescara. “Serà un partit molt dur, amb el pavelló ple, on el Pescara voldrà refer-se del mal partit que van fer en el debut contra l’Ekonomac ”, avisa l’ala andalús. Tot i que al Barça li val l’empat, Joselito diu que “només pensem en guanyar i aquesta ha de ser la mentalitat”.

Sobre la remuntada contra l’Ekonomac, Joselito destaca que “l’equip ha cregut sempre i no ha perdut mai la fe, ni en els moments més moments més complicats, i al final aquesta perseverància ha tingut premi”. Per a Joselito, “l’equip està en un moment molt bo”. “El més important és que ens comportem con un equip i tots ens ajudem, si falla un hi és l’altre, tant en atac com en defensa, estem competint de manera espectacular i s’ha de seguir per aquest camí”. Sobre el seu gol decisiu, Joselito ha comentat que “és fantàstic viure aquests moments, però és el de menys, hauria firmat que el marqués qualsevol altre company i em quedo sobretot amb el treball de tot l’equip”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut