El bitllet per a la Copa Asobal, a tocar

El bitllet per a la Copa Asobal, a tocar

En cas de victòria el proper dimecres contra el BM Zamora al Palau Blaugrana, el conjunt de Xavi Pascual s’assegurarà matemàticament la presència a Lleó el 16 i 17 de desembre

La visita del MMT Seguros Zamora d’aquest dimecres al Palau Blaugrana significa el retorn de la Lliga Asobal al feu culer després de tres setmanes. El Barça Lassa ha tornat a la feina aquest dilluns –després d’un cap de setmana de descans- per començar a preparar el duel contra el conjunt castellà, i ho ha fet amb una doble sessió de treball. El partit d’aquest dimecres, a més, podria suposar la classificació matemàtica del conjunt de Xavi Pascual per a la Copa Asobal 2017, que es disputarà els propers 16 i 17 de desembre a Lleó.

Així ho diuen els càlculs, després que el Barça Lassa mantingui la imbatibilitat en les 11 jornades disputades. Amb 22 punts, l’equip blaugrana és líder en solitari de la Lliga Asobal, seguit de l’Helvetia Anaitasuna, el Quabit Guadalajara –amb 17 punts cadascú-, l’Ademar de Lleó i el Fraikin Granollers –amb 15.

La competició es disputarà abans de les vacances de Nadal, el cap de setmana del 16 i 17 de desembre, i ho farà amb format de Final a Quatre. Amb l’Ademar ja classificat com a equip amfitrió, els altres tres participants seran els tres primers classificats de la Lliga Asobal quan finalitzi la primera volta. Ara mateix el Barça Lassa té set punts de marge respecte de la quarta posició, i en cas de victòria contra el Zamora, s’asseguraria la seva presència a Lleó.

Horaris confirmats

Per a aquesta competició, que donarà per finalitzat el 2017 abans de la disputa del Campionat d’Europa de seleccions, ja es coneixen els horaris tant de les semifinals com de la final. Els dos partits que decidiran els finalistes es jugaran el dissabte 16 de desembre, al Palacio Municipal de los Deportes de León, a les 17 i a les 19 hores, respectivament. El dia següent, diumenge 17, es disputarà la gran final a les 16:45 hores.

El Barça Lassa és el campió de les últimes sis edicions de la Copa Asobal, i aquest dimecres buscarà assegurar-se el bitllet per intentar aconseguir el títol per setena temporada consecutiva.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut