Local

El Barça tanca la primera volta amb una important victòria contra l’Atlètic Terrassa

El conjunt blaugrana supera els egarencs i se situa en una meritòria sisena posició abans de l’aturada hivernal

El Barça d’hoquei herba va aconseguir, el passat diumenge, una meritòria victòria contra l’Atlètic Terrassa (3-1). Al camp Pau Negre de Montjuïc, els blaugranes van mostrar-se superiors i van aconseguir la tercera victòria del curs, fet que els permet tancar la primera volta en sisena posició. El pròxim partit serà el 4 de març davant el Junior.

Durant l’aturada d’hivern, una part de l’equip seguirà entrenant a hoquei herba sota les ordres del tècnic Uri Torras, mentre que un grup prepararà la participació a la fase final d’hoquei sala de Màlaga sota la direcció de Fede González.

D’altra banda, Miquel Delàs ha estat convocat per disputar la World League que se celebrarà a la Índia amb la selecció estatal, arribant així a les 200 internacionalitats.

Punt positiu del Barça femení

L’equip femení d’hoquei herba també va puntuar el passat diumenge, empatant a domicili contra la Reial Societat (1-1). Aquest empat, el quart de la temporada, també deixa al Barça en sisena posició després de vuit jornades. El pròxim compromís serà el 3 de desembre, amb la visita a l’Universidad Sevilla. 

Més notícies aquí