Sureste Gran Canària – UNES FC Barcelona: Debut amb victòria (27-47)

L’equip blaugrana comença la Lliga de Segona Divisió amb un triomf important a domicili

L’UNES FC Barcelona ha començat el curs 2017/18 amb una victòria de prestigi a la pista del Sureste Gran Canària. L’equip d’Oriol Claret va trencar el partit en el segon període i va dominar el matx fins al final amb mestratge.

I és que l’inici de la competició citava els blaugranes a Las Palmas de Gran Canària en la seva visita a Santa Lucía de Tirajana. El matx va començar amb un 12-12 en el primer quart que feia pensar que el partit seria igualat. Però l’UNES Barça va pressionar en defensa, va forçar pèrdues de pilota i va poder marxar en el marcador al descans: 14-24 amb tan sols dos punts concedits en deu minuts.

En la represa el partit va ser molt semblant al vist en el segon període i els blaugranes van poder sumar el primer triomf del curs per 27-47.