Golejada coral en el derbi a Granollers

Golejada coral en el derbi a Granollers

En el contundent triomf al Palau d'Esports, tots els jugadors del Barça Lassa –excepte el porter Pérez de Vargas- van marcar com a mínim un gol

L’àmplia victòria del Barça Lassa al Palau d’Esports de Granollers en el derbi de la jornada 11 de la Lliga Asobal va deixar les millors sensacions possibles després d’una derrota. La imatge de l’equip va millorar, tant en defensa com en atac, i el marcador va reflectir l’autoritat del triomf (19-43). Una mostra clara de la millora va quedar reflectida també a les estadístiques, ja que tots els jugadors del conjunt de Xavi Pascual, excepte Pérez de Vargas, van marcar com a mínim un gol. Així, els 14 jugadors van aportar en atac.

Curiosament, el jugador que va inaugurar el marcador des dels 7 metres, Aron Pálmarsson, va ser l’únic culer que només va marcar un gol. La resta, doncs, en van marcar com a mínim dos. Van destacar en aquest capítol els jugadors exteriors: Dika Mem i Aleix Gómez van marcar sis gols, i Aitor Ariño i Timothey N’Guessan en van marcar quatre. En els minuts finals es van sumar a la festa els dos últims jugadors que faltaven per marcar, Wael Jallouz i el jove del filial Pere Vaquer, que va tornar tenir minuts al primer equip en el lloc de Yanis Lenne.

500 gols de Viran

En arrencar la segona part, Viran Morros va marcar el primer dels seus dos gols, el que suposava el número 500 en tota la seva carrera a la Lliga Asobal. Una xifra rècord per a un jugador que en els últims anys s’ha especialitzat en l’àmbit defensiu. El barceloní, format al planter, va tornar al Club la temporada 2011/12, després de destacar primer al Teucro gallec, després a l’Ademar de Lleó i més tard al Ciudad Real. Després dels 15 anys que acumula a la Lliga, Viran va assolir aquest dimarts el mig miler de gols domèstics.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut