Barça Lassa B – ElPozo B (2-2): Empat en el darrer instant

Els blaugranes encaixen el gol de l’empat a set segons del final, en un partit vibrant

Duel de talent jove que s’ha pogut veure a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, on els segons equips del FC Barcelona i ElPozo han demostrat la qualitat de les seves categories de formació. Els blaugranes tenien les baixes de Khalid Bouzid i Juan José Caro per lesió i les del porter Feixas i Cols, ambdós amb el primer equip a Pescara. Els joves de Xavi Closas han pogut controlar el partit i emportar-se una victòria davant un dels rivals directes de la part alta de la classificació però en el darrer sospir han vist com s’empatava el partit.

Domini sense recompensa

Inici trepidant on els dos joves equips cercaven la porteria rival, tot i que el domini de la pilota era blaugrana. El barcelonista Roberto posava a prova Guillamón, porter visitant, en el minut 4 de joc. Els de Xavi Closas portaven perill a la porteria dels de Múrcia però sense èxit de cara a gol en els 10 primers minuts.

El Barça Lassa B s’assentava encara més a la pista i augmentava la pressió sobre la porteria rival. Els intents blaugranes es succeïen però l’endreçada defensa visitant no donava pas al gol blaugrana. Seguint aquesta tendència es va arribar al descans amb empat a 0.

Empat en el darrer sospir

La feina donava la seva recompensa. En una acció individual, Nil Closas obria el marcador en el minut 3 de la segona part. Però ElPozo B mostrava la seva efectivitat i José Mario empatava al cap de dos minuts. El partit era d’anada i tornada i els dos equips cercaven el triomf. Juanfran i Nil Closas ho provaven però l’empat es mantenia a 10 minuts de la fi del partit.

A la fase final del partit, el control era del Barça Lassa B. Els joves de Xavi Closas anaven a cercar el gol que els hi donés el triomf, gol que Cardona assolia en el minut 33 i que donava avantatge als blaugranes per 2 a 1. A manca de poc més de 3 minuts temps mort visitant i sortida dels murcians amb porter-jugador. L’estratègia visitant donava efecte a manca de 7 segons, on Álex García marcava el definitiu empat a 2.