Lozano torna al grup i Aicardo cau lesionat

Lozano torna al grup i Aicardo cau lesionat

El Barça Lassa ha tornat als entrenaments aquest dimecres per preparar el partit de divendres contra Santiago Futsal amb les absències dels lesionats Esquerdinha, Roger i Aicardo

Després de segellar el bitllet per a la Final Four i de dos dies merescuts de festa, la plantilla del Barça Lassa ha tornat aquest dimecres als entrenaments amb dues novetats significatives. La primera, la presència de Sergio Lozano, que ja s'ha incorporat a la dinàmica de l'equip. I la segona, la baixa de Jesús Aicardo. Les proves confirmen que el jugador té una ruptura fibril·lar als adductors de la cama esquerra i s’estarà unes 4 setmanes de baixa. També continuen al marge del grup els lesionats Esquerdinha i Roger i seran baixa segura per al partit contra el Santiago Futsal d’aquest divendres al Palau Blaugrana (21.15h, Esport3).

Visita sorpresa de Javi Rodríguez

L’anècdota del dia ha estat la visita sorpresa de Javi Rodríguez. L’excapità blaugrana, ara tècnic del Györ, acaba de classificar l’equip hongarès per a la Final Four de la UEFA Futsal Cup i tota la plantilla blaugrana l’ha volgut felicitar per aquest èxit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut